Cunda Adası - Ayvalık

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuuli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,741
Ynt: Cunda Adası - Ayvalık

Merhaba
Alibey(Cunda)adası bir kaç gün yada günü birlik gelenler için hoş bir yer gibi gelebilir ancak fahiş fiyatlı restaurant,çok ufak bir merkezi ve mübadele de oraya tesadüfen gelmiş bir halkı olmasına rağmen tabiri caizse neredeyse faşizan bir halkı olması açısından bence önerilecek bir yer değildir.Bu fikir tamamen beni bağlar katılırsınız katılmazsınız ancak 1 yıl boyunca orada yaşamış birisi olarak yazdım.Ayvalık ise kesinlikle yaşayan halk tarafından hak edilmeyen bir ilçe,kasabadır.Orada hayat 100 yıl önce durmuş.İnsanları yüz yıl öncesinde yaşıyan tembel ve aşırı tutucu,tuhaf kıssaca neyse kalın sağlıcakla...
 

Etiketler
Ynt: Cunda Adası - Ayvalık

Cunda'da bu mevsimde kalınabilecek otel veya pansiyon tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar, tavsiyelerinizi bekliyorum.
 

Ynt: Cunda Adası - Ayvalık

deniz oteli tavsiye ederim hem ucuz hem güzel

DSC04251


DSC04245
 

Ynt: Cunda Adası - Ayvalık

medford' Alıntı:
deniz oteli tavsiye ederim hem ucuz hem güzel
Teşekkür ederim.
Deniz Otel kışın kapalı galiba, telefonu açmadılar. Artur Motel veya Ezer Otel'i buldum, gidince bakacağım hangisi uygunsa orada kalacağım.

2 Kişilik oda fiyatı ikisinde de 100 tl.
 

Ynt: Cunda Adası - Ayvalık

CelalS' Alıntı:
Teşekkür ederim.
Deniz Otel kışın kapalı galiba, telefonu açmadılar. Artur Motel veya Ezer Otel'i buldum, gidince bakacağım hangisi uygunsa orada kalacağım.

2 Kişilik oda fiyatı ikisinde de 100 tl.
Dün akşam Cunda Artur Otel'de kaldım. Bir daha önünden geçmem. :smiley:
Klimanın gürültüsü yüzünden uyuyamadım. (ki ben trende bile rahatlıkla uyurum). Sabaha karşı soğuğa dayanamayıp klimayı açınca yan oda bana inat sabahın 6'sında televizyonu ve sesini açtı.
Sabah ta fatura alamadım. Postayla yollarız dediler. Parayı ödeyip ayrıldıktan sonra, faturayı hatırlatmak için aradığımda:'' belki yollarız belki yollayamayız. Bize fatura isteyeceğini akşamdan bildirseydin'' gibi garip bir açıklama yaptılar. Kamera şakası gibi bir şey. İstanbullu biri 5 yıllığına kiralamış. Gidişi iyi değil.
Bu akşam Ayvalık'tan Cunda'ya giden yolun başlangıcında Ekbir Otel'de kalıyorum. Kişi başı 40 tl oda+kahvaltı. Kaloriferleri yanıyor. :smiley:
Ayvalık ve Cunda manzarası karşımda. Şimdilik gidişat mükemmel. İnşallah burada da bir olumsuzlukla karşılaşmam.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,721
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst