Cj8 Hakkında Yardım Çaylak

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AVCI metin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,922

AVCI metin

Yeni Üye
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Yer
aydın
arkadaşlar cj8 aldım bazı ihtiyaçlarım var siteyide kullanamıyorum daha araç
konusunda yardımlarınızı bekliyorum.Aldığım arkadaş denizden tekne felan çıkarmış jantlar pas tutmuş ne yapmalıyım veya yenimi almalıyım 5 jantta aynı

IMG 20150424 1213191


IMG 20150424 1214161
 

Etiketler
Ynt: Cj8 Hakkında Yardım Çaylak

aldığım arkadaş denizden tekne felan çıkartmış jantlar pas tutmuş ne yapmalıyım veya yenimi almalıyım 5 jantta aynı
 

Ynt: Cj8 Hakkında Yardım Çaylak

Şayet tanıdığınız kromaj işi yapan biri varsa önce onunla görüşüp bu jantları tekrar kromaj yaptırma yoluna gidin,sanırım daha ekonomik olur.
Bu sitede Denizli ilinden bir arkadaş (Mustafa ERDOĞAN) bu kromaj işine bir arkadaşının başladığını yazmıştı.Özelden kendisine mesaj yollayıp konuyu bir sorun.Ya da net üzerinden kromaj işi ile uğraşanlara ulaşmaya çalışın.
Tuzlu suyun metal aksam üzerinde yarattığı korozyon sorununu göz önüne aldığımızda özellikle kaporta tabanında korozyon durumunu gözden geçirmenizde yarar var.
 

Ynt: Cj8 Hakkında Yardım Çaylak

aydın dasın sanırım orda nazillide ali usta var yanına uğra yardımcı olur sana her konuda selamımı söylersin yeterli :smiley:
 




Ynt: Cj8 Hakkında Yardım Çaylak

seyit bey sizde saolun altta çürük yok sadece jantlar paslanmış araştıracam ilgilerinize tşk ettim ara ara bilgi istiycem sizlerden
 

Ynt: Cj8 Hakkında Yardım Çaylak

ben böyle karşılaştığım konulara paylaşırım ara ara yardımlarınızı eksik etmeyin lütfen benim araca transit motor koymuşlar 92 model 4 ileri şanzuman dün hafif bi rampada durmuştum araç kalkarken istop edicekti çekmedi neden acaba normalde düz yolda 100 le çok rahat gidiyo yakıt 35krş daha 4 gün oldu alalı gerçi şaft ve bağlı defransiyelmi top gibi olduğu yerlerden yağ kaçırıyor tekerlek bijonundada yağ var keçelermi var acaba yaptırıyım bide ford tamircisinemi götüriyim triger baktır dedi filtre yağ değiştir demişti biraz uzun oldu affınıza sığınıyorum saygılar........
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,755
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst