Cj-5 İstiyorum =)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan voscon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,233

voscon

Yeni Üye
Mesajlar
5
Tepkime Puanı
1
herkese merhabalar,sitede yeniyim cj-5 almak istiyorum bayadır forumlarda olsun çevremde olsun araştırmalar yapıyorum şu an bindigim 76 chevrolet nova amerıkan aracım var onu satıp yada takas yoluyla cj-5 almak istiyorum her aracın oldugu gibi piyasası geniş bir araç 78 ve sonrasını istiyorum yakıt konusunda can bogazdan gelır deyıp bındıgım amerıkanımda oldugu gibi bundada dusuncelerım aynı 3.8 ve ya 4.2 olması tercihimdir bu işin ticaretini yapan ınsanlardan almak istemıyorum bunun için buraya konu açmak istedım şimdiden yardımcı olucak arkadaşlara teşekürler ekstra tavsıyelerde varsa alabılırım :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Cj-5 İstiyorum =)

Öncelikle Merhaba Hoşgeldiniz;

Yanlış anlaşılmak istemem ama Forumun CJ bölümünde çok değil biraz gezinip, sadece birinci sayfadaki konuları incelerseniz bu başlık ile çok açılan konu ve cevap olduğunu göreceksiniz.Mutlaka sizi bilgilendirecek bir açıklama vardır. Umarım aradığınızı bulursunuz.
 


Ynt: Cj-5 İstiyorum =)

estafurullah yanlıs anlaşılcak bi durum yok tabıkıde bir cogunu okudum konuyu yanlıs yere açtıysam kusuruma bakmayın gezındım en uygun yer burası gordum araç hakkında bılgı sahıbı oldum sadece etrafında yada cevresınde satmak isteyen takas etmek ısteyen arkadaşları olan ınsanların haberdar olması için yazmıştım :smiley:
 

Ynt: Cj-5 İstiyorum =)

ilgilenirseniz 77 cj5 var.

DSC 1133
 




Ynt: Cj-5 İstiyorum =)

biraz bilgi alma imkanım varmıdır araç hakkında üzerındekı motor şanzıman vs..
 

Ynt: Cj-5 İstiyorum =)


Öncelikle siz de bir cj sahibi olursunuz umarım. Bence ilk önce forumun garaj bölümüne girip bolca vakit geçirin. Orada araçların nasıl toplandığını göreceksiniz, arkasından forumun ilan panosuna bakıp karşılaştırın. bu forumdan satılığa çıkmış araçların bu forumun garajında toplanışları varsa çok iyi bir referans olabilir, veya bizler bir şeyler söyleyebiliriz.
 

Ynt: Cj-5 İstiyorum =)

CJ5 1977 model Şasi no:83'le başlıyor.Motor 6 silindir ruhsatta 2500 gözüküyor (mator gayet iyi ).Şanzuman 3 ileri araziler çalışıyor.LPG ruhsatta işli 21.06.2014 tarihine kadar muayenesi var 2 yılda bir.8 ci ayda debraj balatası degişti.Kupa bakım ister(istege baglı) tentesi mevcut ....
Fiyatı malum sitede 10.800tl Gezenbilir doslarına tek fiyat 10.000tl.Ayrıca ramörk verilir 1000tl.

DSC 1286
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,491
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst