Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtblc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,866

mrtblc

Ana Kamp
Mesajlar
30
Tepkime Puanı
0
Yer
İSTANBUL
Selamlar,
Hem günlük kullanmıda, hemde ağır olmayan arazi kullanımınında düşündüğüm bir araç için sizlerden fikir almak istiyorum.
bütçem 15.000 - 17.000 TL. aralığında. Düşündüğüm araç Cherokee 4.0 karekasa veya 5.2 clasic kasa ortalam bulduğum araçlar da 1995 - 1998 model aralığında 100.000 ila 200.000 km arasında.
Sizlerden istediğim bilgi ne gibi servis, parça, kullanım güçlüğü yaşarım. Şimdi den vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler.
 

Etiketler
Ynt: Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

bahsettiğiniz araçlar için ne s ervis nede yedek parca sorunu yaşamazsıız hepsi mevcuttur her yerde velevki anadolnun en ücra köşesinde olun lazım olan parca 1 günde kargo ile elinizde olur
 

Ynt: Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

Gezenbilir Forumunun ilgili başlıklarına bakarsanız sorunuzun cevabını fazlasılla elde edersiniz.

Selamlar,
 

Ynt: Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

hocam 5.2 derim başka bişey demem araç bence mükemmel... parça konusunda sıkıntı olmaz
 

Ynt: Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

Kardeşimiz yaptığı jeep araştırmasınına göre; Tereddütsüz zj 4.0.

daha güvenilir, sorunsuz motor,
daha az yakıt tüketimi,
daha az vergi,
xj ile aynı altyapıya sahip olduğundan, başarılı arazi performansı.
 



Ynt: Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

aynı sorunun cevabını 1,5 ay epey aradım.
1 haftalık 5.2 v8 sahibiyim. :smiley: umarım mesaj alınmıştır
 

Ynt: Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

xj yada zy farketmez 4.0 olması her zaman için daha iyidir daha sağlam ve dayanıklı motor benim size tavsiyem zj yada xj farketmez 4.0 tavsiye ederim zaten zj 4.0larda mevcut ve yürürleri xj ile aynıdır.
 

Ynt: Cherokee 4.0 mi 5.2 mi ? neden

bence 4.0 kullananlara göre 5.2 ve 5.9 her zaman cezbedicidir, ancak şunu hatırlatayım 5.2 kullanan arkadaşlar benim 4.0 ı tecrübe edince ''yahu bu araç hayli yeterliymiş aslında'' diye söylenmekte. herkes hemfikir ki 5.2nin motor sesi bizim kulağımıza çalınmıyor ama vergi ve yakıt tüketimimiz hep imrendiriyor:smiley: selamlar...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,487
Mesajlar
1,518,676
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst