Çeki Demiri Projesi için Firma Adresleri?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ativet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,830

ativet

Where ever I may roam is home..
Mesajlar
6
Tepkime Puanı
0
Yer
Kirklareli
Merhaba karavan dostlari,
1) Yaptirmayi dusundugum seyyar laboratuvar amacli cekme karavan icin guvenilir (!) Firmalarla iletisim bilgilerine ihtiyacim var. Kirklareli'de yasiyorum Istanbul ve yakin cevresi oncelikli tercihim ama daha iyi olacaksa heryere (Bursa- Adapazari vs )gidebilirim.
- Soykar in 3,10 luk modeli hosuma gitti ne dersiniz?
- Dis kaplama daha uzun omurlu olmasi acisindan aluminyum olmasi mumkun mu ?

2) B-sinifi ehliyetim var, kangoo aracimin ruhsatina ceki demiri isletebilmek icin proje gerekiyormus. Bu projenin ve ruhsata isletmenin piyasada maliyeti nedir acaba ? Ve bunu nerede kime yaptirabilirim ? (Kirklareli-Istanbul civari)

Daha once de mobil laboratuvarim adli bir baslik altindaki sorularima malesef cok kisitli cevap alabildim umarim bu baslikda sansim yaver gider.
Simdiden tesekkur ediyorum.

NOT : yarin (5 kasim) aksam saat 02:00 de National Geography channel da efsanevi Winnebago karavanlari hakkindaki belgeselin tekrari var benim gibi kaciranlara bir firsat daha :smiley: iyi seyirler..
 

Etiketler
Ynt: Çeki Demiri Projesi için Firma Adresleri?

Sayın Atilla Bey sanırım veterinerlik amaçlı bir laboratuvar karavanı düşünüyorsunuz.Seri hareket edebilmek adına çekme karavan tarzındaki bir laboratuvar işlerinizi ağırlaştırır bana göre.Eğer tahmin ettiğim gibi veteriner hizmetleri için düşünüyorsanız ducato,ford transit yüksek tavan vb. gibi alternatifler daha işlevsel olur diye düşünürüm.Kango,doblo gibi araçlar biraz ufak kalır gibi.Tabi bunların arkasına çekme karavan tarzında bir eklenti düşünürseniz amacınız uygun dizayn edilmiş ufak bir karavan da nedenb olmasın.Soykar 310 ağırlık itibarıyla uygun bu karavan 750 kg altında.Şirin bir görünümü de var fakat iç dizayn labaratuvarda değişiklik gerektirir.Fiyat bakımından incelediniz mi bilmem Fakat benim düşünceme göre fiyatı pahalı.Ucuz ve ekonomik çözümler bularak istediğiniz dizaynda bir labaratuvarı uygun bir imalat zinciri içinde yaptırabilirsiniz.Çeki demiri de prosedürler gereği istenilen standartta olmalı ki tescilde problem yaşamayın.Onun için de doğru malzeme ve adresleri internette biraz dolaşırsanız bulursunuz.Maliyeti ise proje montaj tescil vb.masraflar dahil 600-700 ytl yi geçmez .Yeter ki doğru adresleri bulun .Başarılar.
 

Ynt: Çeki Demiri Projesi için Firma Adresleri?

Çeki demirinde CE belgesi şartı aranıyor. CE belgeli çeki demiri araştırmalarıma göre 500-800 ytl arasında değişiyor. Eğer Ruhsata işleteyim derseniz 200 ytl civarı proje, 110 ytl araç muanesi toplamda size 1000 civarı mal olur.
 

Ynt: Çeki Demiri Projesi için Firma Adresleri?

atila bey labarayuvar olacak şekilde karavanları bir zamanlar indigo yapmıştı şimdi yapıyormu bilmiyorum. böyle bir şey düşünürseniz elimde 300cm alman alko şaşe var üstünü istediğiniz şekilde yapabilirim.fiatıda diğer karavanlara göre yarıyarıya düşer,ilgilenirseniz mail atmanız yeterli.marrem@ilkposta.com.iyi akşamlar.
 

Ynt: Çeki Demiri Projesi için Firma Adresleri?

Atilla bey merhaba çeki demiri konusunda bende araştırma yaptım bende'de kangoo vardı çekme karavan almayı düşünüyordum bütün karavan firmaları yapıyor ve çeki demirinde CE belgesi şartı aranıyor faturası olmadımı ki montaj faturası dahil trafik ruhsata işlemiyor kangoo için çeki demir çektaşı marka 520 ytl civarı buna proje,muayene ve ruhsat değişimini masraflarınıda eklemeniz lazım İstanbul Maltepede Ateş oto var (02163702502-02164591700 Alparslan bey) orası kangoo için bana elektrik ve demir montajı,proje dahil 750 ytl dediler fakat trafik ruhsat ve muayene size ait sanırım 1100 ytl gibi çıkıyor ben yaptırmaktan vazgeçtim motokaravana döndüm arabamı sattım şimdi ducato arıyorum karavan yapmak için çekme karavandan daha seri daha kullanışlı ayrıca tekirdağ çorlu'da emeksan var http://www.emeksan.net/EMEKSAN-motokaravan.htm oradanda yardım alabilirsiniz.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,698
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst