Buggy İmalatı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mergen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 362
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 170,067

Etiketler
Ynt: Buggy İmalatı

Arkadaşlar merhaba,

Sizinde bildiğiniz gibi uzuuuuun bir zamandır benim yavru yatıyor ve açıkçası böyle giderse bir bu kadar daha yatacak gibi duruyor.

Bunun üzerine başka sebeplerden nakit ihtiyacı da çıkınca üzülerek elden çıkarmaya karar verdim.

Şu an aklımda net bir tutar yok ama nakit olarak önerilen her teklif dikkate alınacaktır. İlanlar bölümüne de bir ilan koyacağım.

Aklınıza gelen bütün sorulara da cevap yazmaktan mutluluk duyarım.

Selamlar
 

Ynt: Buggy İmalatı

pac' Alıntı:
teşekkürler
o koltuğa tehlikeli yollarda kimseyi bindirmem tehlikeli olur doğru.
şu motorun dik rampada yağlama problemi olur mu bu konuda bilgisi olan var mı?

merhaba arkdaşım bu yağlama könusu benim başımı ağrıttı sana naçizane fikrimi söylemeden önce motrun özelliklerini yazarsan vede motorun monte şekli nedir sizin aracın ön tarafı bayağı yüksek duruyorki motorda aynı derece meğilli ise tırmanışta dahada dikiliyor yağlama sistemini bunu göz önüne alarak dizayn etmeniz gerekebilir
 

Ynt: Buggy İmalatı

Merhaba arkadaşlar,

Üzülerek buggy'i maalesef bitiremeden satışa çıkardığımı bildirmek isterim.

Sayfaları okuyan bazı arkadaşlar bilgi almak için arıyorlar. Onlara bunu söylediğimden sizlere de söylemek istedim.

Ben bunu yaparken hazır yapılmış bir buggy'i kaçırmış ve çok üzülmüş idim. Belirtmek isterim ki hazır bitmiş halde alamadığım buggy'inin o zamanki satış fiyatının yarısını halihazırda harcamış idim. Finansal olarak yapılmış olarak almak her zaman yapmaktan daha uyguna geliyor.

Uğraşmak isteyenler için ise daha yapılacak işleri var merak etmeyin ;D
 

Ynt: Buggy İmalatı

hayır lı olsun diyeyim.bitirecek azmin sizi ziyaretiyle vazgeçersiniz diye düşünüyorum
ama satarsanız alıcıyada sizede hayırlı olsun.sahibinden linki varmı.iyi planlanmış bittiğinde numunelik bir çalışma olacağını tamin ederim.imzanızda okur nasıl göründüğünü merak ederim epeydir
 






Ynt: Buggy İmalatı

hayırlı olsun bu arada ben yeni geldım aranıza arkadaslar bıs ten bı buggy yapmayı planlıyorum ama sase uzunlugunu ve denge noktasını nasıl ayarlamam gerek bunlarla ılgılı fıkrı olan yada elınde proje olculerı ve cızımlerı olan arkadas varmı.
 

nasıl da yetenekli ve eline iş yakışan insanlarsınız emeğinize sağlık uzun zamandır hiçbir forumda bu kadar keyifle ve heyecanla bir konuyu takip ettiğimi hatırlamıyorum. Son sayfalardaki satılma durumunu öğrendiğimde en az Şükrü Bey kadar üzüldüğümü belirtmek isterim. Dilerim ilerde tıpkı bunun gibi bir canavarı üretip binip neşe içinde toz kaldırırsınız :smiley:

 



benim de bir sorum olacak. buggy için deniz motoru kullanılabilir mi? bunlarda şanzıman falan oluyor mu?



526102 w640 h640 bf5a4sub
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst