Bu da Benim Terios

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sadness77 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,763

sadness77

Kamp I
Mesajlar
159
Tepkime Puanı
1
2006 model 1.3 benzinli ayrıca araç otomatik vites olmasının yanında araç full deri park sensörü falan hepsi mevcut aklınıza hemen kendin mi yaptırdın sorusu gelebilir hayır araç daihatsunun fuarına katılmış ve o sebeple deri kaplanmış aldığım duyumlara göre hiç bir teriosta deri döşeme yokmuş işte fotolar burdan inceleyebilirsiniz

Fotoraf0119


Fotoraf0120


Fotoraf0121


Fotoraf0122


Fotoraf0123
 

Etiketler
Ynt: Bu da Benim Terios

hayırlı olsun. güle güle kullanın...mekaniğide göründüğü kadar temizse , bindikçe aracınızı daha çok seveceksiniz...
 

Ynt: Bu da Benim Terios

evet mekanikte hiçbir sorun yok fakat bugün beni rezil ettiği durumlar oldu rampaların bazılarını çıkamadı ağır dişli olmamasından kaynaklanıyor bu sorun ama gayet memun edic yönleri de var
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,492
Mesajlar
1,518,803
Kayıtlı Üye Sayımız
172,155
Kaydolan Son Üyemiz
yusbay9

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.


Geri
Üst