Bilgisayar icin Igo ve haritalari

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan melihbozkurt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,674

melihbozkurt

Karavan Yönetim
Mesajlar
1,733
Tepkime Puanı
73
Yer
İstanbul
Merhabalar;

Forumda baska bir baslik altinda benden bu programi bulamadiklari icin yardim isteyen arkadaslar oldugu icin boyle bir baslik aciyorum. Kendimin bizzat kullandigi ve calisan Igo navigasyon programini ** sitesine yukledim. Kullanmak isteyen arkadaslar oradan indirebilirler. Elimde bir cok ulkenin haritalarida mevcut isteyen arkadaslar foruma nerenin haritasini istediklerinin soylerler ise yukleyebilirim. En bastan soylemeliyim ki elimde Turkiye haritasi yok ama Turkiye disinda nerede ise butun avrupa ulkeri ve bazi amerika ulkeleri mevcut.

http://**.com/files/407800889/iGo.rar

Not: Forumda bu tarz palasimlar yasak olduguna dair bir maddeyi forum kurallarinda gormedigim icin bu konuyu aciyorum. Eger istenilirse konu moderetorumuz tarafindan kaldirilabilir. Boyle bir durumda isteyenler ozel mesaj ile iletisime gecebilirler.

Tesekkurler.
 

Etiketler
Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

dosyayı ındırdım. tesekkur edrım. ama bu igo 8.0.(r1). buna uygun guncel harıtaları bulmak zor oluyor bıraz. keske igo v8.3 yada 8.4 olsaydı pc için, onu ındırsek harıta bulmakta zorlanmazdık. neyse sımdılık bu da ısımı gorur. saolasın.
 

Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

Tekrar merhabalar;

Benim elimdeki butun haritalar bu versiyonda calisiyor. Elimde baska versiyonlarda var fakat onlarda haritalari calistiramadim. Eger sansinizi denemek isterseniz onlarida upload edebilirim ama onlarin versiyonlarini bilmiyorum. Bu arada diger versiyonlari karistirirken o dosyalarin arasinda bir Turkiye haritasi buldum. Upload ettim. Ben Turkiye'de olmadigim icin deneyemiyorum. Eger Deneyip calisip calismadigini bizede bildirirseniz sevinirim. Boylelikle diger arkadaslarada faydali olur. Calisiyorsa diger arkadaslarda indirebilirler.

Turkiye haritasi;
http://**.com/files/407957569/Turkey8_2007.07_071017.rar
 

Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

müsait bi zamanda bu haritayı da denerım sonucu yazarım ama burdan arkadaslara sunu soyleyebılırım: sızın ılk mesajda verdıgınız igo programını ındıren arkadaslar, hangı ulkenın harıtası olursa olsun R1 katagorisindekı harıtaları ındırmelıler. sızın programda yalnızca bu haritalar calısır. örnek veriyorum arama yaparlarken soyle arama yapmalılar: igo8 R1 turkey map 2009.06.
 




Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

zamzam22' Alıntı:
müsait bi zamanda bu haritayı da denerım sonucu yazarım ama burdan arkadaslara sunu soyleyebılırım: sızın ılk mesajda verdıgınız igo programını ındıren arkadaslar, hangı ulkenın harıtası olursa olsun R1 katagorisindekı harıtaları ındırmelıler. sızın programda yalnızca bu haritalar calısır. örnek veriyorum arama yaparlarken soyle arama yapmalılar: igo8 R1 turkey map 2009.06.

Dogrudur hocam. Ben haritalari ve programi ayni yerden indirmistim. Yanliz kullanirken dikkat edin. Cunku benim anladigim kadari ile haritalarda hangi yolu kimin kullandigina dair bilgiler mevcut degil. Beni bir kac kere sadece otobus ve taksilerin girebilecegi yollara soktu. Yani yol devam ediyor ve program direk gitmemi soyluyor fakat yolun o kismi sadece otobusler ve taksiler icin sahsi araclar icin mecburi sag donus vardi. Bende tabelaya dikkat etmeyip direk gidince kendimi otobus seridinde buldum ve durdum. Geri geri baska araba gelmeden cikip saga dondum Allah'a sukur ama cezada yiyebilirdim. Turkiye'de pek bu tip yollar olmadigi icin sorun olmaz belki ama yinede dikkat edin. Bunun disinda Allah'a sukur beni apartman ve ev numarasina kadar tam kapinin onune kadar goturuyor. Diger navigasyon cihazlarinin en buyuk sorunu olan yavaslik, ozellikle yanlis bir yerden dondugunuzde yeniden yol hesaplamasi icin gecen surenin coklugu bunda yok cunku bilgisayar ile calistiriyoruz. Bildgisayarlar islemci olarak bellek olarak o kucuk navigasyon cihazlarindan kat kat onde oldugunden yanlis sapar sapmaz bir kac saniye icerisinde hesaplama yapiyor. Ben Kucuk 10.2 inc netbook ile kullaniyorum. Allah'a sukur memnunum. Goruntu buyuluk hersey ideal. Uzun yolda yanliz sarj sorunu oluyor onun careside inverter kullanmak.
 

Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

mahiralpagut' Alıntı:
paylaşım ve tamamlayıcı bilgiler için teşekkür ederim :smiley: elinize sağlık

Rica ederim. Onceden de dedigim gibi lazim olan yada gelecekte gitmeyi dusundugunuz ulkeler varsa haritalari ekleyebilirim.

Iyi gunler.
 

Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

hocam rapidhsare premium accounttan yüklemediğiniz için dosyayı artık indiremiyoruz, limiti dolmuş durumda. başka bir yere yüklemeniz mümkün müdür acaba?
 

Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

yukleyecek baska bir site aradim ama bazilari dosya boyutuna izin vermedi bazilari yuklerken cok bile cok yavastilar. Bende yine Rapishare e yukledim. Istek oldukca tekrar tekrar yuklerim artik. Buyrun yeni linkler.

http://**.com/files/416618221/iGo.rar


http://**.com/files/416622096/Turkey8_2007.07_071017.rar


Birde indiren arkadaslar indiren arkadaslar buraya yazarlarsa bende yenileyebilirim. Cunku 10 kisi indirdikten sonra link iptal oluyor.
 




Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

Merhabalar;

Bir mesaj onceki iki linkten ilki program icincisi ise Turkiye haritalari. Su anda girdim calisiyor bir problem yok.

Tesekkurler, saygilar

Melih Bozkurt
 


Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

Bu linkteki sürümü ilk indirenlerdenim. tekrar tesekkür ederim. ancak soyle bır sorunum var. eskı kullandıgım sürümden kalma save dosyası ıcrısınde favorites.dat var. bunu verdiğiniz sürümde bilgisayar ortamında acabılıyorum burada srun yok. ancak hedefin koordınatlarını elde edmıyorum. arkadasın gps e girip onu da favarılere kaydedıcez ama yapamadık. varmı bıldıgınız cozum. favorites.dat dosyasını notepad de acmayı denedım belkı kayıtlı bılgılerı gorebılırım dıye. ama olmadı acılmadı notpad le.
 

Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

Merhabalar;

Dediginiz konu hakkinda henuz bir tecrubem olmadi bu yuzden bilemiyorum. Ben http://www.poiplaza.com/ adli siteden petrol istasyonu, lokantalar, hastaneler vs. gibi seyleri ulkelere gore indirip kullaniyorum. Buraya Turkiye de var ve Turkiye ile ilgili 30768 farkli nokta var. Buradan istediginiz kategoriyi secip sonra download'a tiklayarak Igo ya uygun olanini indirebilirsiniz. Burdan isterseniz google maps yada farkli navigasyon programlari ile ilgilide favari noktalar indirip kullanabilirsiniz. En guzel yani butun dunyada milyonlarca nokta var indirebileceginiz.

Bir baska noktayida belirmek istiyorum. Bu navigasyonu kullanirken dikkatli olun. Ozellikle Avrupada. Turkiyede cok sorun olmayabilir cunku yollar siklikla degismiyor ve bizde otobus yolu vs. gibi ozel yollar olmadigi icin cok sorun olmaz. Ben Ingiltere'de yasadigim icin ornek olarak beni bir kere otobus yoluna soktu. Son anda fark ettim ama hemen geri geldim ama fayde etmedi. Hemen kamera ile cekmisler ve evime ceza geldi. 60 pound (144tl) odedim. Yani hicbir navigasyona sonuna kadar guvenmeyin etrafa bakar olun. Avrupa da ozellikle yollar bir anda otobus yoluna donusup tarafigin baska yone donmesini gerektiren yollar buna islenmemis oldugu icin sizi yanlis yola sokuyor.

Ama bu programin guzel yonu, bilgisayarinizda kullandiginiz icin kesinlikle cok hizli, yanlis bir yere donseniz bile 2-3 saniye icinde hemen yeni yolu hesapliyor. Diger navigasyonlarda bu cok zaman aliyor ve durup bekleyemeeceginiz yerlerde cok problem olabilir.
 

Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

Selamlar, yardımcı olmak istedim Araba bilgisayarımda kullandığım iGO8 ve Türkiye haritası + poiler + türkçe sesli rehberi ** e yükledim.
Tamamen çalışır durumdadır.
Belki birkaç kişinin işine yarar.

http://**.com/files/421492570/iGo8.zip
 



Ynt: Bilgisayar icin Igo ve haritalari

Merhabalar;

Gonderdiginiz dosyayi indirip inceledim. Benimkinden daha yeni bir versiyon ihtiyaci olan arkadaslarin kendileri icin sizin gonderdiginiz dosyayi indirmeleri daha iyi olacaktir. Ayrica gecen hafta icerisinde bir abimiz Igo nun pc versiyonunu bana gonderdi saolsun. Eger ihtiyaci olan arkadaslar varsa bana ozelden ulasirlarsa yollayabilirim onuda. Fakat elimde onun icin Turkiye haritasi mevcut degil.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,439
Mesajlar
1,517,967
Kayıtlı Üye Sayımız
172,092
Kaydolan Son Üyemiz
yigityigitcelik@gmai

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst