Beraber Bir Defender Yapalım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 872
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 128,538
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

özgür.yörüker' Alıntı:
O ne öyle ya yenisi ne kadar bunun
Bu yükseltme olayında açılı kol kullanılsa şaft açısını düzeltmiyormu
kayalarda 670 tl ingiliz yapımı. 1100 tl orjinali ama ellerinde yok. 3derece kol buldum huma da en kötü ihtimal ondan takıcam herhalde.
 

Etiketler
Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Derya bey O dediğin yok biraz beklemeniz gerekecek bende yükseltme kiti aldım ön kollarıda alacaktım ama bitmiş sipariş verilmiş bekliyorlar
 

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

Oldukça yüksek bir fiyat.
Bu sorun yavaş yavaş popüler olmaya başladı, lastik çapları, yükseltmeler çifter inch çifter inch arttıkça, şaft olayları çokça gündeme gelir. Şaft konusunda bence illaki bir çözüm bulunur. Sıfırdan şaft toplanır şaftçı da Hardy Spicer ıstavrozla filan taş çatlasa 1000 TL tutar ama temiz olur. Ya da Shortland'ların da kırmalıdır diye tahminm ediyorum şaftları?

Açılı kol diferansiyelin baktığı yönü değiştirmekle ve çözüyor gibi olmakla beraber aslında çift kardan olmayan şaftlarda açılı duruşun da pek sağlıklı olmadığını gerçek... Yani şaftın bağlanacağı flanşlar birbirine paralel duracak gibi bir setup uygun deniyor. Genelde bu açıyı geçince üretici direkt fabrika çıkışı çift kardan şaft takıyor. Demek ki, çözüm o kadar basit değil.

Bir UK kaynağında ise, defender şaftına RRC flanşı takılınca açısının genişlediğini çoğu zaman kurtardığını okumuştum.
Mafsalın bağlı olduğu kollar Flanş üzerinde az buçuk daha uzun deniyor RRC'de...
 

Ynt: Beraber Bir Defender Yapalım

....

1004975 10152332666035769 666250885 n
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst