Bafa Gölünde Ücretsiz Konaklama ve Elektirik

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan latif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,561

latif

Yeni Üye
Mesajlar
8
Tepkime Puanı
0
--------------------------------------------------------------------------------

Sevgili kampçı ve karavancı arkadaşlar.Yolum nisan ayının başında Bafagölünden geçti.Nisan ayında bodruma gitmek için karavanımla bafa gölünün yanından geçtim.Geceyi geçirmek için yol kenarında yer ararken yoldan ikiyüzmetre içeride göle sıfır sessizlik içinde Çeri resteurantı buldum,sahibi Yalçına gece kalabilirmiyiz diye sordum,tabi konaklama ve elektirik için ücret almıyoruz dedi,sezon açılmadığı için jest olduğunu düşündüm.Gece süren sohbetlerimizde çeri restaurantın aslında geçmişte iyi iş yapan kamp ve karavan kamp alanı olduğunu öğrendim.Kamp alanında 20 wc 5 duş camaşırhane,bulaşık yıkama yeri ve geniş bir kamp alanı bulunuyor.Gecenin ilerleyen zamanında Ücretsiz konaklama ve elektirik uygulamasının nekadar süreceğini sordum Yalçın ve Burak kardeşler, bu uygulamanın devamlı olacağını söylediler.Ayrıca bu sene 9 metrelik bir teknede yaptırıyorlar 1 mayısta göle indirecekler.Gölün etrafında antikşehir,kilise,taşmezarlar,tiyatro,manastır bulunuyor.Tekneyle buralara turlar düzenleyecekler.Ayrıca gölün etrafında gezi yürüyüşleri ve etrafı tanıtan geziler düzenliyorlar.Sevgili kamp ve karavancılar,bafagölü ve cevresi 2 - 3 günde gezilebilecek bir yer değil, Yalçın ve Burak kardeşler işletmeci olarakta güven telkin eden kişiler .Konaklamanın ve elektiğin üçretsiz olduğu bir yerde yiyecek ve içecek fiyatlarının yüksek olabileceğini düşündüm.Kaldığım yerler içinde temiz ve insana değer verilen ender yerlerden biriydi alakanız ve dostluğunuz için teşekkür ederim Yalçın ve Burak kardeşler www.bafaceri.com Yalçın KOCAKAYA 0252 5191011 0537 7944778
 

Etiketler


Ynt: Bafa Gölünde Ücretsiz Konaklama ve Elektirik

Biz de Ege gezimizde burada kaldık ama ne yalan söyliyim kamp alanında böcek ve çılgın bir sivrisinek ordusu olduğu için hepimiz gruplar halinde araçlarda yattık. Ertesi sabahta hızlı bir şekilde orayı terkettik :smiley: Ama biraz düzenleme ile çok güzel bir kamp alanı olabilir. Gerçi sivrisineklere nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum. Sivkov bile işlemiyor :smiley:
 

Ynt: Bafa Gölünde Ücretsiz Konaklama ve Elektirik

Cibinlik neden birşeyler var Mustafacığım.
:smiley:

Konu bayağı bir eski ama
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst