Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huzzik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,700

huzzik

Kamp III
Mesajlar
640
Tepkime Puanı
0
Yer
aydın merkez
arkadaşlar aydın merkezde oturuyorum yamaç paraşütü yaptığımız için bağzı bölgelerde çadır kuruyoruz ama aydın ve çevresinde trekkıng yapılabilecek gece çadırla konaklayabilecek ve sabah tekrar yürüyüşe başalayabileceğimiz güzel bir rota arıyoruz bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı aydın çevresinde muğla denizli izmir olabilir.
 

Etiketler

teşekkürler açıklayıcı ve bilgi verici ama bundan ziyade merak ettiğim siteden birileri bu tarz bi gezi yaptımı ve bu kişilerin izledikleri rotalar çünki aydın turizm müdürlükleriylede görüşsek pek yardımcı olabileklerini sanmıyorum çünki ordaki insanlar sadece büroda oturuyorlar yani gezip yaşamıyorlar.
 

Merhaba ,
Aydın ili demişsiniz. Aydın'ın ilçesi Kuşadasın da hafta sonları günü birlik yürüyüş düzenleyen Ada Yürüyüş Grubu elemanları ile bağlantıya geçer misiniz.?

Kuşadası ve Aydın ili çevresinde yürüyüş yaptıkları için buraları onlar çok daha iyi bilirler.
Web Adresleri : http://www.kusadasitracking.com/

Web sitesine bende ilk kez girdim. İlgili Arkadaşların e-posta ve cep numaralarını özelden size yarın iletebilirim yalnız sizin infonuz da bomboş :(
Web sitesi üzerinden temas kurmayı da unutmayın lütfen.

İyi Çalışmalar ve etkinlikler dilerim.

Öz Murat ,
 




Merhaba;
Merkezde oturuyorsanız size tavsiye edebilceğim rota Karlık rotası olacaktır. Kuşadası grubu Karlık rotasına bir çok defa yürüyüş düzenledi diye biliyorum ben. Karlık 1730 m yüksekliği ile merkez Aydının çatısı diyebiliriz. Karlık rotası bildiğim kadarı ile Tralles yolundan gidilen Gözpınarı (292m) köyünden başlıyor ve sonra Karlık zirve yapıldıktan sonra ister gözpınarında ister başka rotalardan geri gelinebilir. Ama Karlık yürüyüşü için çadırda konaklamak gerekirmi bence gerek yok günü birlik yapabilirsiniz. Eğer tam bir macera olsun diyorsanız bence; çantaları doldurun başlayın Pınarbaşı nın ordan yürümeye vadiden ilk başta paşayaylasına çıkın orda geceleyin sonra öteki günde vadiden geçerek Karlık a tırmanın o daha eğlenceli olur. Aydın merkezde size Adnan Menderes Üniversitesi DAğcılık Topluluğu size yarım edicektir(ADÜDAT) en iyisi ya ADÜDAT ile ya da Kuşadası Trekking Grubu ile iletişime geçin Kuşadası grubu çok aktif diye biliyorum ben. Ayrıca Çinedeki Madran dağlarında gezmekte çok eğlenceli olabilir. Madran ile pek bir bilgim yok ne yazıkki.

Görüşmek üzere


huzzik' Alıntı:
arkadaşlar aydın merkezde oturuyorum yamaç paraşütü yaptığımız için bağzı bölgelerde çadır kuruyoruz ama aydın ve çevresinde trekkıng yapılabilecek gece çadırla konaklayabilecek ve sabah tekrar yürüyüşe başalayabileceğimiz güzel bir rota arıyoruz bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı aydın çevresinde muğla denizli izmir olabilir.
 

çok teşekkürler fikir oldu ama 1 sorum daha olacak adü deki dağcılık klubünden mail adresini bildiğiniz biri varsa bilgi amaçlı konuşmak için verebilirmisiniz.
 



Murat hocamın izniyle bende adres vereyim.

M.Utkan ÖREN
utkan4309@hotmail.com

Murat hocam sitelerini kaç aydır güncellemiyorlar ve ben zamanında adudag@yahoo.com adresine mail atmıştım ama cevap alamadım. Utkana mail atarsanız ona gereken sorularınızı sorabilirsin huzzik

görüşmek üzere
 




Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

Abicim paraşüt ve camp diyorsan karacasu taraflarında bi gezin istersen derim uygun yerler bulacaksındır.
 

Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

oralarda en uygun geyre köyü var uçuş yapıyoruz ama benim amacım rotaları belirleyip herkese toplu sunmak ve aklımda olan bazı yerlerde yeni rota açmak
 

Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

evet geyre köyü hem tarihsel hemde doğasal olarak harika bir yer ve babadağ da güzel imkanlar sunuyor
 

Ynt: Aydın Bölgesi'nde Yürüyüş ve Kamp Rotaları?

geyrenin ilerisindeki bir köyden patika yoldan baba dağa çıkıp konaklayıp, sabah çok erken saatte uçma gibi bir planımızda vardı ama takım olarak herkesin hazır olması lazım buna
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,748
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst