Armemistis Chalkidiki

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zedzestion Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,504

zedzestion

Kamp III
Mesajlar
768
Tepkime Puanı
11
Yer
Bursa
Web
www.guler.us
Yunanistan orta ayak ( Marmara) da bulunan bu kampı son derece güzel bulduk.buyrun iletişim bilgileri:
Campingplatz
Suchnummer: GC175
Griechenland, Östliches Mazedonien mit Chalkidiki, Thrazien
63072 Sárti, Chalkidiki, Sithonia
Tel.: +30 2375091487
+30 2375091497
E-Mail: info@armenistis.com.gr
Web: www.armenistis.com.gr
GPS: 40.151985, 23.913816

ImageUploadedByTapatalk1372602520989389


ImageUploadedByTapatalk1372602573933412


ImageUploadedByTapatalk1372602623574879
 

Etiketler


Ynt: Armemistis Chalkidiki

Armenistis o bölgenin en büyük kampı. Denizi harika.İçeride bir gezintiye çıksanız restaurantı, barı, marketi,butiği en az bir, bir buçuk saat sürer.
Biz hemen her yıl Armenistis e uğrarız...Gide gele dostlar bile edindik..
Bir gün orada karşılaşmak dileği ile,

Armenistis de2


Armenistis de5
 

Ynt: Armemistis Chalkidiki

Huseyin Abi dediginiz gibi kamp oldukca buyuk.Cafe, bar, restaurant, animasyon ekibi, hafta sonlari DJ etkinlikleri vs hepsi super fakat tatsiz bir tarafi nerde cokluk orda b.... Kampa geldigimizin ertesi gunu telefonum calindi.Allahtan markette...
Tabi calan kameralara yakalanmis.Esim bisey bakarken cok kisa bir sure elinden birakiyor (elbette suc bende kiz kendi telini mi tasiyacak benimkini mi? nasil yaslamissak kendimizi onlarin guzel golgesine) ve o esnada 20 yillik bir kamp sakini alip cebe indiriyor.Haber programi gibi izledik videoyu.2 gunluk polise ifade icin git gel iskencesinden sonra daha dun ben calmadim diyen ogretmen oldugunu ogrendigimiz amca esiyle hickirirklar icersinde verdi telefonumuzu.Elbette sikayetci olmadik ama Yunan polisi bir Turke rezil olmayi kendine yedirememis olacak ki ogretmeni bir gece iceride tuttu.

Neyse elbette bu kamptan sogudugumuz anlamina gelmesin.Bu tip kalabalik kamplarda kalacak arkadaslara da ders olsun bizim basimiza gelen.

Bizde sizinle karsilasmayi cok isteriz.Umariz bir gun bir yerde birlikte batirabiliriz gunesi tipki 1 hafta evvel Enver dede ile batirdigimiz gibi....
 













Ynt: Armemistis Chalkidiki

Mustafa her ne kadar sonunda tekrar kavuşmuş olsanda,telefon çalınma olayının yarattığı tatsızlığa üzüldüm.Amca onu makinesi için değil,içindeki yüklü programlar için çalmıştır kesin :D Schengenimiz bitmese peşine takılmak varmış ......Bir dahakine kısmet..
 

Ynt: Armemistis Chalkidiki

Geçen yıl (2012) kampın tam da kapandığı gün yetişebilmiştik Armenistis e..
Bize müsade ettiler o gün..Tam da resmini çektiğiniz yerden denize girip o günü değerlendirmiştik.


Armenistis kamptan
 

Ekli dosyalar

  • Armenistis.jpg
    Armenistis.jpg
    78.4 KB · Görüntüleme: 246




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,448
Mesajlar
1,518,090
Kayıtlı Üye Sayımız
172,103
Kaydolan Son Üyemiz
tolgacevik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst