Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,626

Etiketler

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Geziyi düzenleyen ANDOFF ekibine bir daha teşekkür ediyorum. 70 aracın bi rivayete göre 73 aracın sevk ve idaresi kolay değil. Mevsim şartları gereği ufak tefek kırımlar oldu onun dışında şükür kimsede bi yaralanma yok. Geçmiş olsun dilekleri için tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Güzel bir etkinlikti, karda araç sürmenin keyfine vardık. Mevsimin ilk karını görmüş olduk.

Alfonse ve Serdar'a tekrar geçmiş olsun.

Kazada Ganjavi ailesinin Sütçü Beygiri aracına verdiğimiz zarardan dolayı özür dileriz, gerekeni sigorta şirketi yapacaktır. Yapmazsa ben yaparım. ;) BİZ BİR AİLEYİZ. Orda bunu daha iyi anladım. Arkadan çarpan Mustafa beyin aracındada biraz hasar var. Onada geçmiş olsun. Yerlerin ıslak olması kaymayı artırdı. Bende oda duramadık. Hızımızın az olması bi şanstı daha büyüğünden Allah korusun.

Dönüşte birde lastik su koyverdi, pardon hava. Gece gece bide onu yaptırmaya gittim. Çiviyi çıkardılar. Orda bende fırsattan istifade ön eğilen taponun sacını söktüm. Önden yaklaşma açısı nerdeyse 90 derece oldu. ;D :D :D

Çıkardığım DERSLER;
1- Konvoy takip mesafesini hava şartlarına göre iki katına çıkarmak gerek. (Ki normalde takip mesafesini her zaman korurum.)
2- Konvoyda dönme manevralarından en az 5 dakika önce tüm ekibin uyarılması gerek. Hızlar ona göre ayarlansın. Özellikle ana yoldan ayrılırken.
3- Konvoylarda araç sayısı mümkün olduğunca az tutulmalı. Gerekirse 2. 3. konvoylar oluşturulmalı. Hem arada kopmalar çok oluyor hemde genel trafiği aksatıyor.
 

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun. inşallah kötü bir şey yoktur. paylaşım için teşekkürler. resimlerin devamını bekliyoruz biliyoruzki anakralı arkadaşlar resimleri bu kadar az bırakmazlar ;) ;)
 

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Eğlenceli bir etkinlik olmuş. Bir de kaza olmasaymış. Kaza geçiren arkadaşlara gelmiş geçmiş olsun. Güzel resimler için teşekkür ederiz.

Ancak bu kadar yüksek katılımda mutlaka çok resim çekilmiştir. Bekliyoruz merakla.

Selamlar
 




Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

arkadaşlar merhaba ;

öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese teşekkur etmek isterim...

ayrıca bizim dışımızdada kaza geçiren diğer arkadaşlarada cok gecmıs olsun..

akşam dönüş yolunda gecirdiğimiz kaza bizleri ve diğer arkadaşları epey korkuttu ama hiçbirimizde herhangi bir sağlık problemi olmaması son derece sevindirici.Merakta bıraktığımız tüm arkadaşlardan özür diliyorum.

aracımızda sadece sol ön camurlukta bıraz ezilme var onun dışında baska problem cıkmadı.Kaza esnasında yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara (özellikle alp , zerrin hanım muharrem beye ) ve Andoff grubuna sonsuz teşekkurler.

sebebine gelince arkadaşlar kaza araçlarımıza son derece güvenmemizden kaynaklanıyor her ne kadar aracımız tam donanımlıda olsa sonuçta her zaman 4 tekerlek ustunde ve kaygan zemınde hareket ettiğimizi unutmamalıyız.

herseye rağmen son derece keyifli bir gezi oldu .

tüm gezenbilir ailesine ve Andoff' a çok çok tesekkurler..
 

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

FULL ACTİON olmuş güzel gezi kar fln iyi eğlenmişsiniz ama Ganjavi ailesine ve Mustafa abi ye çok çok çok geçmiş olsun

Alpın ve Serdar beyin yan yatmasınada ayrıca geçmiş olsun maddi hasar gelip geçici sağlık önemli neyse hepinize tekrardan geçmiş olsun
 

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun.

fotoların devamını bekliyoruz.
 




Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Kaza geçiren arkadaşlara geçmiş olsun. keyifli bir gezi olmuş ellerinize sağlık.
 

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun.

güzel eğlenmişsiniz anlaşılan ama; nerde resimler???
 

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Ebru-Mustafa ve Kezban-Amir ailelerine geçirdikleri kaza için bir kere daha çok geçmiş olsun diliyorum..

Mustafa ayrıntıları ile anlatmış,

Kesinlikle çok uzun konvoy hem konvoy içi için hemde yolda seyreden diğer araçlar için son derece tehlikeli, üstelik birde sola dönüş yapacak 70 küsür araç düşündüğünüzden daha çok tehlike yaratıyor. Araçların tümünü önce sağa yanaştırarak sonra tek tek sola dönmelerini sağlaması gerekiyordu konvoy sorumluları arkadaşlarımızın, trafik kuralları özellikle ana yollarda sola dönüş noktalarında eğer cep yoksa önce sağa yanaşarak yolun boşalmasını, sonra emniyetli bir şekilde sola dönülmesini söyler..

Esra-Serdar ve Alp'e yaşadıkları küçük hasarlı kazalar için de ayrıca bir kere daha çok geçmiş olsun.. Araçlarda ne kadar donanım olursa olsun, dikkati asla elden bırakmamak gerekiyor, hele yol kar ve buz ile kaplıysa, neyse ki arkadaşlarımızdan hiç birine bir şey olmadı..

Bu geziye katılabilmem için aracında beni konuk eden Alp'e çok teşekkürler ediyorum..

Bunların dışında kara doyduk ve güzel bir hafta sonu geçirdik hep birlikte, katılım yapan tüm arkadaşlarıma ve bizi davet eden Andoff ekibine teşekkürler ediyorum..
 

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

arkadaşlar merhaba ;
öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese eşim Serdar gibi bende çok teşekkur etmek istedim...
ayrıca diğer kaza geçiren arkadaşlarada tekrar cok gecmiş olsun. Allahtan herkesin sağlığının yerinde olması ve sadece arabalarda hasar olması çok sevindirici.

Kaza esnasında yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlara ve Andoff grubuna sonsuz teşekkurler. Zerrin ,Alp, Kerem ve Muharrem bey'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bu arada Alp çektiğim videoları açabildin mi?

herseye rağmen son derece güzel ve acayip keyifli bir gezi oldu .

tüm gezenbilir ailesine ve Andoff' a çok tesekkurler...
 

Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)

Rica ederim Esracım, elbette yardım edeceğiz, elbette yanınızda olacağız, sizlere bir şey olmadı çok şükür..
 



Ynt: Andoff ve Gezenbilir "Kara Merhaba Gezisi" (17 Ocak 2010)


ceranus' Alıntı:
...Araçların tümünü önce sağa yanaştırarak sonra tek tek sola dönmelerini sağlaması gerekiyordu konvoy sorumluları arkadaşlarımızın, trafik kuralları özellikle ana yollarda sola dönüş noktalarında eğer cep yoksa önce sağa yanaşarak yolun boşalmasını, sonra emniyetli bir şekilde sola dönülmesini söyler..


Zerrincim "konvoy sorumluları arkadaşlarımız" dediğin kimlerdi?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst