Alsam alsam 15.000 Tl ye ne alsam

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ParamedicSelcuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,926
Mesajlar
112
Tepkime Puanı
17
Hepinize merhabalar iyi forumlar.

Uzun zamandır Arazi araçlarına ilgi duymaya başladım ve bu ilgim günden güne beni yakıp kavurmaya en kısa sürede bir arazi aracı alarak boş zamanlarımda aracım ile uğraşıp onu gönlümün arzu ettiği şekilde modifiye etmek istiyorum. Bütçem maksimum 15.000 tl ve arazi araçları hakkında hiç bir fikrim yok açıkçası araştırıyorum ancak malesef hangi aracı neden niçin alacağımı kestiremiyorum. Ben balık tutmayı ve avlanmayı çok seviyorum. Gittiğim yerler daglık ve arazi bölgesi haliyle buna uygun beni yolda bırakmayacak çamurda yağmurda beni üzmeyecek aynı zamanda arkasina çadırımı mangalımı masamı sandalyemi (Portatif katlanir olanlardan) koyabileceğim bir araç istiyorum. Öncelikle aracı olduğu gibi alıp baştan sona kendim modifike etmek istiyorum ama Parçası ucuz olan araç arıyorum. Ayni zamanda parça sıkıntısı yaşamayacağim. Yakıt konusu çok önemli değil çünkü sadece hobi amaçlı kullanacağım eee hobi içinde yakıtın lafı olmaz diye düsünüyorum.
Siz değerli dostların beni anlayacağını ve bana önerebilecek araçların olduğuna inanıyorum. Bu konuda yardımlarinizi esirgemezseniz çok sevinirim. Her marka model araca açığım. Teşekkür ederim.
 

Etiketler
Ynt: Alsam alsam 15.000 Tl ye ne alsam

Forumda buna Benzer açılmış sayfalarca tartışılmış konular var onları okumanızı tavsiye ederim. Bu gün forumu takip etmeyen ama konuya vakıf bir çok insanın Önerileri var o sayfalarda.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Alsam Alsam 15.000 Tl Ye Ne Alsam

Meslektaşım aramıza hoş geldin .15 bin tl bütçe ile alabileceğin araçlar ladi niva ve suzuki vitara, tabi bu bütçeye araçlara yapacağın donanımı da eklemelisin .Site de bu araçlar hakkında bol bol bilgi var .Kolay Gelsin .
 





Ynt: Alsam Alsam 15.000 Tl Ye Ne Alsam

elimde 1996 model 4x4 opel frontera mevcut
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-hasarsiz-4-ceker-bakimli-1996-frontera-195930660/detay/

ilgilenirseniz görüşelim
 

Ynt: Alsam Alsam 15.000 Tl Ye Ne Alsam

selam...benim soracağım şey bende aynı duygular ve düşünceler içindeyim.ancak aklımdan geçen tek araç toyota bj 60 ve bu araç tam aradığım tip.hem kalabalıkça bi yere giderken hem malzemeleri taşımak için yeri var.ancak bu araçla ilgili gerek youtube ve gerek formlar dan bişiler öğrenmeye çalıştım.ama yeterli değil.ve bu araç sahibi olupda sorularımızı yanıtlayacak arkadaşlarada yeni üye olduğum için yazamıyorum? :smiley: neyse bu dörtçekeride dikkat e almanı tavsiye ederim.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,503
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst