97...5,2v8

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sportage Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,527

sportage

Nejat
Mesajlar
109
Tepkime Puanı
3
Yaş
55
Yer
ankara
Selam herkese 97model 5.2 V8 aracımı 6 aydır kullanıyorum bütün bakımlarını yaptırdım sorunsux kullanıyorum o bir Aslan... sorum şu merak ettiğim malum havalar iyice ısındı aracımın heraret göstergesi 90 derecenin üstüne çıkıyor genelde sıcak havalarda 110 dereceyi bile görüyor bu normalmidir bilmediğim için soruyorum bazen korkuyorum hatta ama hızlanınca düşüyor.. birede her zaman değilde araç soğuk sıcak farketmiyor genekde soğukken kontak uzun sürüyor hiç çalışmsmazlık yapmadı çok şükür dediğim gibi tüm bakımlarını yaptırdım bujiler değişti gaz kelebeyi temizlendi bazende rolantide dalgalanma oluyor..araçta lavato sıralı lpg sistemi var...Yine bilmediğim için havalar sıcak bu ara araç sanki çok ısınıyor aracın altından alev gibi sıcaklık geliyor normalmidir sonuçta 5.2 V8... aracımda sadece rougecauntry 3inç yükseltmem var lastiklerimde 235/70/16....şimdiden çok teşekkürker ilginize,,,
 

Etiketler
Ynt: 97...5,2v8

Bende de 4,7 var.benımde hararet göstergesi sıkışık trafıkte veya devirin düşük sürdüğüm zamanlarda 100 derecede duran ibre 110-125 aralığına kadar yükselıyor .Ama araç rahatlayınca tekrar 100 dereceye gelıyor..
Aracı stop ettiğimde benımde önden alev gibi sıcaklık gelıyor..Bu araçlar anladıgım kadarıyla sıcak çalışmayı seviyor...
 

Ynt: 97...5,2v8

Rölantıdekı dalgalanma bende de oluyordu .İnce bir lpg ayarıyla bayagı azalttık dalganmayı...
 

Ynt: 97...5,2v8

Teşekkürler LPG ayarlarına baktırıcam... Bu arada servise sordum özellikle Benzinli 2.0 motor üzeri araçlarda bu sıcaklık normalmiş...
 

Ynt: 97...5,2v8

Bende de 4.7 v8 gc var aynı sorun bendede oluyor (hararet yükselmesi) bende sorun var diyordum demekki normalmiş. Şimdi rahatladım.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,503
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

SON KONULAR



Geri
Üst