2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,476
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 99,010

Etiketler

Bugün Optimum'dayım.
Avşar sinemalarında Mandalorlu ve Grogi filmine gittim. Çok güzel, heyecanlı bir film çekmişler. Sonrasında kendime döner ve arkasından da kahve ısmarladım. Şimdi kahvecideyim arkiler... Bu tatili böyle günlük etkinliklerle değerlendirmeyi düşünüyorum. Sinema güzel bir etkinlikti. Etkinliklerim sürecek...

starwars.png

Günlük yürüyüşümden döndüm. Kendime bir kahve aldım. Tavuk bagetlerini mikroda çözdürüp airfryer'e attım. Özgür yaşadığım ve kendimi özgür hissettiğim yaşamıma özgürce devam ediyorum. Bugün de evimde kitaplarımı, dergilerimi okuyarak vakit geçireceğim. Yıllık bir tatilimi çeşitli şekillerde değerlendiriyorum. Bunun dışında evceezimdeyim ve bundan da çok mutluyum arkilerim...

Bazı kitaplarımı hem keyif için hem de unutup yeterince keyfine varamadığım için yeniden okumayı düşünüyorum. Faruk Haksal'ın Sol Sinyal kitabı bu yeniden okuyacağım kitaplar arasında...

Kısa bir süre önce pekçok öykü kitabı satın almıştım. Bu aldığım kitaplar eriyip bitene kadar çok fazla kitap almayı düşünmüyorum. Hece Öykü dergileri ve diğer süreli yayınlarıysa takip etmeye devam edeceğim. Bir de sevdiğim yazarların yeni çıkan kitaplarını takipteyim her zaman zaten.
Kütüphanemdeki okunmamışlık oranı hayli yükseldi. Ekonomik açıdan da önce alınmışları okuyup bitirmekte fayda var.

Arkadaşlar,

Oğuz Atay'ın Tutunamayanlarını ben hiç tam olarak okuyamadım. Her okumak istediğimde de şizofreni krizi geçiriyorum. İçinde yazdığı şeyler beni etkiliyor. Dinler tarihi gibi konular çok ağır konular. Benim beynim böyle şeyler düşünmeye başlayınca yanıyor ve resetleniyor. Ben müslümanlığın temel değerlerine inanmış ve bununla yaşayan birisiyim. Eğer hasta olup kötü psikotik şeyler yaşamak istemiyorsam genel manada inandığım doğrularla yürümem gerekmekte. Erkenden yatmalı, ilacımı almalı günlük rutinimi bozmamalı ama en önemlisi de muzır neşriyattan uzak durmalıyım.
Bugün Faruk Haksal geçmişte bana Facebook'tan sorduğu için Tutunamayanları bir kez daha raftan indirdim. Göz ucuyla biraz okuyup cesaret edemeyip rafına geri koydum. Bu kitap ve benim şizofrenim uyuşamıyor bir türlü...
Bendeki Tutunamayanlar kopyasını yarım bıraktığım halde imzalamışım. Belki bir gün gerçekten bu güzel olduğuna inanmak istediğim romanı okuyabilirim. Şimdilik kitaplıkta öylece duruyor...
Zararsız kitaplar okumaya çalışacağım.
Sevgilerlee...

Arkadaşlar,

Ben bir lider veya kahraman veya benzeri bir şey değilim. Binlerce kampçıdost arasından alelade birisiyim. Benim arkamdan büyük ihtimal çok insan da iyi şeyler konuşmayacak. Belki de bunların başında da eski eşim ve ailesi geliyordur. Yine de iyi bir eş olmak için elimden geleni yaptım. Tıpkı iyi bir dost olmak için elimden geleni yaptığım gibi. Evliliğimi benim bildiğim kadarı ile güzel sonlandırdım ve bu iyi bir şey. Bu mesele de artık eski bir mesele oldu. Geçmişi deşip durmanın anlamı yok. Yaşandı ve bitti işte. Gayet de güzel yaşadım. Gayet de delikanlıyım. Hiçbir namus problemim de yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,230
Kayıtlı Üye Sayımız
167,093
Kaydolan Son Üyemiz
Nabukat

Çevrimiçi üyeler