2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wayne74 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,405

wayne74

Ana Kamp
Mesajlar
32
Tepkime Puanı
0
Aranıza yeni katıldım , öncelikle herkesi selamlarım ve saygılarımı sunarım .

Geçtiğimiz hafta içinde 2005 wj 2.7 CRD Vision series araç aldım . Daha önceden hiç 4x4 deneyimim olmamıştı fakat hep istemiştim ( özellikle JEEP ) . Sonunda aldım . Araç 175 bin km de . Ne bir arızası var ve nede en ufak bir kusuru . Hiç kazası olmamış , boyanmamış v.s.... Kusursuz şuan için .

Kullanımı çok farklı , yolda gemi idare etmek gibi bişey ... Özellikle Toyata corolla sedan bir araçtan sonra :smiley:
Kullanım olarak ta araziye çıkmayı düşünmüyorum aracımla . Şehir içi ve şehirler arası kullanım sadece .

Aracı almadan önce çok yorumlar okudum ama sanki beyin tutulması gibi birşey ... İstiyorsun ve alıyorsun . Ve hala daha tonlarca yerli ve yabancı tüm sitelerden forumları takip ediyorum ... Okudukçada hata mı ettim diyorum . Bu araç elimde mi kalacak veya altından kalkılmaz masraflara doğru mu gidiyorum diye içim içimi yiyor.

Okadar çok memnun olmayan insan , okadar çok arızasıyla uğraşan insan var ki . Ve çok merak ediyorum ; " Evet aynı araç bende de var ve ben çok memnunum " diyen birinin sesini duymaya ihtiyacım var .

Desteğini esirgemeyen herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum .

Saygılarımla
 

Etiketler
Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

Oncelikle hayirli olsun.İyi günlerde gezin.Kafanizi,boyle seylerede takmayin bende Terrano aldim .Alirken cok arastirdim.Coksey okudum olumlu olumsuz.Cok arac baktim.Almamam gerekirken etkilensemde aldim ve iki yil sorunsuz bindim.Her aracin kendine gore artisi eksisi var.Sizde sorunsuz binersiniz eminim.
Özgür

www.yagcarsisi.com
 

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

merhabalar oncelikle gule gule kullanın bende aracı yeni aldım aynı kasa aynı model ama benimki black serisi yani pek fark yok neyse oncelikle tatını cıkar araclar artık on yasında oldugunu kafamıza yazalım aldıgımdan beri ufak tefek masraf yaptım ama kafama bile takmıyorum her aracta masraf var sonucta ben yaklasık 5000 km bindim suan park halinde duruyor ben inanılmaz memnunum bakımları zamanında yaptırın aracı cok zorlamayın oda sızı yormaz ama sonucta sunu unutmamak lazım bu arac ofroad en cok tercih edilen araclardan birtanesi benim fikrim budur saygıyla mutlu mutlu binmenız dilegiyle

not: ufak tefek seyleri ebayda bolca bula bilirsin
 

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

Aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız yolculuklar diliyorum.


öncelikle belirteyim aldığınız araç eğer temiz kullanılmış ise kolay kolay başınızı ağrıtmaz 2.7 nin ne motorunu ne turbosunu nede şanzımanınıkolay kolay bozamazsınız sert kullanır iseniz belki ön takım sorun çıkarır onuda hiç dert etmeyin ülkemizde her türlü parçası yan sanayi ve orjinal olarak bulunabiliyor. 3.1 motor için bu yorumlar yapılamaz onlar biraz sorunlu muhtemelen sizin araştırıp okuduklarınız 3.1 motor hakkında yapılan yorumlar olabilir. kullanıma gelince bu araçları binek araçlardan ayıran birçok özellik vardır toyotanın yanında bu araç size tank gibi gelicek ama zamanla alışacaksınız ve sürüş müthiş keyifli hale gelecek,bana göre tek dikkat etmeniz gerek virajlar yani virajlara herzamankinden biraz daha yavaş girmeniz gerekiyor. tekrar hayır olsun
 

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için .

Henüz araçla 200 km civarı yol yapabildim . Ve bu süre içinde ben aracı değil araç beni kullandı gibi bi durum var :smiley: Zamanla alısacağımı umuyorum . Dediğiniz gibi şuan tank kullanıyorum hissi var . Senelerin binek araç alışkanlığı sanırım biranda yenilmiyor . Fakat hayalini kurduğunuz bir araca sahip olma duygusu inanılmaz güzel . Ins. herkese bu duygu nasip olur .
Bundan sonrasını zaman gösterecektir :smiley:

teşekkür ediyorum

syg
 



Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

güle güle kullanın. havalar soğuk kış lastiği şart yoksa kesinlikle yolda tutamazsınız buzun üzerinde. otomobile benzemiyorlar. 4 çeker olması da kötü lastiklerle işe yaramıyor. bunun haricinde otomobil dinamiklerini bulamazsınız frenleme mesafesine dikkat. alıştıktan sonra ufak tefek çıkacak sorunları çözersiniz.
 

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

Aracın üzerinde 1 yasında 245 65 r 17 111t a/t lastikler var . a/t lastiklerin asfalt performansı nasıldır bilemiyorum . Birde , söylediğiniz gibi fren meselesi var . Henüz sıkı fren yapmadım ama bir binek araç gibi kendini yere kapatmıyor anladığım kadarıyla . Mesafeyi korumakta fayda var sanırım . Bir iki fren denemesi yaptım fakat ABS yi devreye sokacak kadar fren yapma fırsatı bulamadım ama en kısa zamanda fren olayını anlamam gerekiyor bu araçta güvenli seyir için . Fren konusunda deneyimlerinizi öğrenmek isterim . Bastımı durur diyebiliyor musunuz ?

tşk
 

Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

otomobil gibi durmaz hocam. takim mesafesini uzun tutun.
 


Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

Sürekli dört çeker mi konusunda ;

Bana araçla birlikte kitapçık gelmedi . Bende 2004 wj 2.7 crd nin yabancı sitelerden kitapçığını bulup okudum . Araç hep 4 çeker olarak görünmesine rağmen kitapçıkta yazan aracın aslında arkadan itişli olduğu fakat tekerlek dönüşlerinde en ufak bir farklılık algıladığında 4x4 e geçtiğidir .

Daha bilgili arkadaşlar daha ayrıntılı açıklama yapacaklardır . Benim okuduğum ( en azından anladığım ) bu yönde .
 




Ynt: 2005 Wj 2.7 Crd Vision Series

Sayain arkadaslar . Aracim 16.4 lt yakti 100 km de. Sizin araclariniz ne yakiyor ?
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst