2003 Model Vx100 Arıyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gran torino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,234
Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Fiyati oralara inerse sorun yok.lpg konusunda dusundugunuz arac vvti motor dur lpg ile sorun yasamazsiniz prince onerilen bir marka satista da sorun olmaz diye dusunuyorum cunki araci almak isteyen kisi icin 3500 ile 5000 tl arasi ek maliyet getiriyor.yarin aracin kayitlarina bakarim bakimlari duzenlimi yapilmis agir bir hasari varmi yokmu buradan yazarim cunki ozel mesaj sinirini dolduramadim.
 

Etiketler

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Arac gecmisinde bakimlara girmis yanlizca sag on kisimdan ufak bir hasar ve ve yine sag basamak kisminda yine ufak bir hasar gorunuyor.yinede son durumuna bakarak almak gerekiyor.
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Bende bu arada Arac sahibiyle konustum degisen olmadigini 3-4 parca boya oldugunu soyledi,ankarada tanidik bildik bir servis varmidir araci gosterecek yada burdan isinin ehli bir usta bulup goturmek daha saglikli mi olur
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Bende arac sahibiyle konustum Butun bakimlarin yetkili serviste yapildigini degisen olmadigini 3 - 4 parca boya oldugunu soyledi,hafta ici parasal konuda anlasabilirsek ankaraya giderim,ankarada tanidik bildik bir servis varmidir yada buradan Isin ehli bir ustayla beraber mi gitsek hangisi daha iyi olur
 




Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Land Cruiser à en cok yakisan renk bence gri simdiye kadar kullandigim Butun araclar siyahti,bu sefer farkli olsun,su gri arac aslinda fiyatta anlasilirsa alinabilir gibi duruyor ama lpg li olusu cok kafama takiliyor
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Arac gecmisinde bahsedilen hasarlarda yanilmiyorsam degisen sag on camurluk ve sag yan basamak ti.sonucta parca degisimi cok normal ben genelde alicilarin bu fikrine katilmiyorum.Yani parca artik cekiclenmeyecek durumdadir degisimi cok daha evladir.sonuc 4 tane civata tutuyor.kaynakli parcalarin degisimi belki sorun olabilir ama celette dedigimiz sase tezgahinda toplanirsa sorun olmasi mumkun degil cunki 3 boyutlu ayarlaniyor.Neyse konumuza donersek araca serviste expertiz yaptirmak en dogrusu tanidik kim var pazartesi ogrenirim Ankara servislerinde onumuzdeki hafta Istanbulda olucam alirsaniz haberim olsun.lpg konusu tereddut yaratmasin Toyota motorlari lpg ye iyi uyum saglar.vvti motorlu 800000 km de motor acmamis ticari taksi biliyorum istanbulda.
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

2003 gri vx100 sahibi ilani kaldirmis,aramaya devam arkadaslar,bu arada 2003-2004 escalade de olabilir
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

iyi günler bende 2000 model var 160000kmde işinize yararsa 2003 modellerin vergisi pahalı
 




Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Herkese Merhaba,

Ben de VX100 için mevcutta arayışa girdim. Maalesef piyasada ilgili marka/model için son derece sınırlı sayıda araç söz konusu. İşin içine birde aradığım model (2000-2003 aralığı) girince seçenekler bir kaç taneyle kalıyor.

Özellikle fiyat konusunda son derece anlamsız yaklaşımlar söz konusu.Serbest piyasa şartlarına ve isteyenin istediği satış fiyatını koymasına saygı duyuyorum lakin bunun bir etiği,piyasa şartlarının gerçekleri var.Bu araca ilgi duyan kişiler zaten ne alacaklarını,neden alacaklarını biliyorlar.Belkide ülkemizde tüketici tanımı en net olan araç/model grubu.Hal böyle olunca satıcıların genişliklerini anlamakta zorlanıyorum.Sonrasında ise afaki indirimler yapılıyor ya da araç uzun süre satılmadan bekliyor.Şu an malum sitedeki bir-iki aracın fiyatı dışında kalanlar o fiyat aralıklarında daha çok el sıkışacak alıcı beklerler diye düşünüyorum.

Yaklaşık 5-6 aydır internet üzerinde malum sitede var olan ilanları takip ediyorum.Kayda değer ve istediğim gibi bir araç bulamadım.Ankara'da ikamet ediyorum.Eğer bir süre daha bir sonuç alamazsam Jeep markasına yöneleceğim.Land Cruiser'ın muadili mi?Hayır.Ama sırf almak için de bir VX100 almam.

Selamlar.


"Daima savaşacak kadar genç, ölecek kadar yaşlıyız."
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Dodge durango düşündünüzmü hiç,
2000 model 5.9 var bende arazi ayrılabiliyor, yakıt 18 21 aralığında uzun yolda 15 i gördüm çok memnunum.
Allahgönlünüze göre versin ümid ederim aradığınız aracı bulursunuz.
selamlar
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Maalesef,Dodge ve benzeri Amerikan markalarına dair servis ve parçayla ilgili önyargılarım söz konusu.
Araçların kalite, işleyiş, performanslarına diyecek tek sözüm yok lakin bahsettiğim üzere günlük hayatta bakım ve parça temin noktasında rakiplerine göre biraz daha sabır çektiren araçlar olarak düşünüyorum.

İyi dileğiniz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

Selam ve saygıyla.
 

Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Bugün almaya niyetlendiğim 2000 model bir VX100'ün seceresine dair öğrendiklerim:

* Sigorta panosu arızası
* Sol cam otomatiği arızası
* Frene basınca araçta meydana gelen sarsılma
* Süspansüyon arızası
* Airmatic
* Ön çamurluk-ön/arkaTampon değişimi
* Davlumbaz değişimi

Bunlar araç geçmişinde yaşanmış muhtelif arıza ve onarımlar. Sonuç olarak akil bir iş bilenin son sözü bu araçtan vazgeç oldu.

Çevremdeki herkes ısrarla VX100 almamam için seferberlik ilan etmiş durumda.10 yaş üstü araba sendromu fazlasıyla yaşanıyor.Tereddütler yaşamıyor değilim.Doğru aracı buluncaya kadar direneceğim. İşin kötü tarafı satıştaki araçların sınırlı sayıda olması. Ya Allah Ya Sabır dönemindeyim.
 



Ynt: 2003 Model Vx100 Arıyorum

Ümidinizi yitirmeyin, uygun bir araç mutlaka çıkacaktır.


iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,480
Mesajlar
1,518,559
Kayıtlı Üye Sayımız
172,134
Kaydolan Son Üyemiz
mertm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst