2. El Karavanın Hayata Dönüşü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yılmaz hasan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,267
Ynt: 2. El Karavanın Hayata Dönüşü



127 0927
 

Etiketler

Ynt: 2. El Karavanın Hayata Dönüşü

Divriği'ne, bozkıra da bahar gelmiş anlaşılan; ne o yeşillik öyle... Bozkırın en güzel mevsimidir ilkbahar; o kısacık sürede renkler dans eder doğada.. Kışın akı ile yazın sarısı/bozu arasında ne güzellikler sunar doğa ama kısadır ne yazık ki!

Yakınlarından (Kangal) hem karayolu, hem de demiryolu ile geçtim ama Divriği'ni gör(e)medim. Aslında burayı, Arapkir-Divriği-Kemaliye üçlüsü olarak düşünürüm. Arapkir& Kemaliye (Eğin) evleri ve Divriği Ulu Camii; umarım gerçekleştiririm bu üç güzel kasaba gezisini. Bu kasabaların başka özellikleri de var(dır) kuşkusuz ama nedense bu özellikleri ilk olarak gelir usuma. Yalnız bu geziyi, kuşkusuz buraları da kapsayan daha kapsamlı bir geçeğin parçası olarak düşünmek gerek; yoksa bu akaryakıt ederleriyle!... :( :mad:

Onarımınızda kolaylıklar...

Cavid Sezen
 

Ynt: 2. El Karavanın Hayata Dönüşü

Karavanınızı güle güle kullanın yıilmaz bey



karavanı akıya aldığınız zemın yumuşak tekerler,de yok aman dikkat daha sağlam materyaller,le destekleyiniz kolay gelsin
 

Ynt: 2. El Karavanın Hayata Dönüşü

Cavid bey doğayı bu kadar güzel betimlemeniz,bakmakla görmek arasındaki büyük farkıda çok iyi bildiğinizi gösteriyor.yorumunuzdaki iki konuda beni ayrıca memun etti .1. zaten divriğide yaşadığım için ,her gezişimde Ulu caminin farklı güzelliklerini keşfedebiliyorum .arapkir ve eğine de defalarca gittim . sade , farklı ve temiz bir kültürleri var. mutlaka görülmeli.2. ben demiryolcuyum( makinist) buralarda olduğunuzu bilseydim tanışma imkanımızda olurdu.genede olabilir . esen kalın . bir ulucami motifi.

Resim 161
 






Ynt: 2. El Karavanın Hayata Dönüşü

merhabalar fotoğraf makinemi kaybettim .yaptığım ilk kısa deneme gezisinide fotoğraflayamadim.şimdi yeni bir makina aldım . kaldığımız yerden devam .
 







Ynt: 2. El Karavanın Hayata Dönüşü

kasasız belasıs kullanmak nasipetsin çok güzel birazda eni boyu iç dizaynı hakkında kulanışllığı bakımından bilgi verirseniz seviniriz bide kaç kilo olduğu hakkında
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst