1999 model 4x4 L200 hk

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gktango Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,307

gktango

Kamp II
Mesajlar
350
Tepkime Puanı
1
arkadaşlar,

1999 model 4x4 mitsubishi L200 buldum. Bu arac hakkında bilgisi olan varsa cevap berebilirse sevinirim. Motoru turbo dizelmidir, şasi ve alt takım pajero ile aynımıdır veya diğer özellikleri nelerdir, iyi ve kötü yanları nelerdir gibi.

teşekkür ederim.

gökhan
 

Etiketler
Ynt: 1999 model 4x4 L200 hk

Resmini yaynlarsanız daha iyi olurdu. Ben bir resim buldum, onunla idare edin artık :smiley: Benim de kullanmakta olduğum 3. Nesil L200 araçlar 1996 ile 2006 yılları arasında önemli değişikliğe uğramadan üretilmiştir. 10 yıllık üretim süresince yapılan değişiklikler konfor ve güvenliğe yönelik aksesuarlardan ve motordaki ufak çaplı modifikasyonlardan ibarettir. 75 ile 135 bg arasında değişen atmosferik veya turbo basınçlı dizel motorlar kullanılmıştır. Araçlar tenkik olarak Pajero'lar ile aynı yapıdadır.
Belirtiğiniz araç 1999-2001 yılları arasında üretilmiş olan L200'ler 3. nesil araçların ilk serisidir ve muhtemelen 100 bg turbo dizel motora sahiptir.
L200'ler sağlamlıkları, kilitli arka difransiyeli (LSD'den farklı bir kilit mekanizmasıymış), arazi kabiliyeti ve asfalttaki konforlu dengeli sürüşleri ile rakipleri olan diğer pick up'lardan ayrılırlar (pek çok pickup'taki arka tarafın kasislerde zıplaması sorununu aracımda kabin olmadığı hallerde bile yaşamadım).
Kronik direksiyon tıkırtısı sorunu takip eden L200 jenerasyonunun da sinir bozucu özelliğidir. Bu araçların kötü yanları ise bağımlılık yapmalarıdır :smiley:

Acemi off-road'çudan bu kadar ;D
MITSUBISHI-L200-Pick-Up-4x4-GLX--1996-2001-.jpg
 

Ynt: 1999 model 4x4 L200 hk

gökhan, tamhmin ettigim metalik gri silivri tarafında gördügüm araçtır, mekanigini bilmem ama aracın sol tarafı komple hasarlıydı ,toplandı sen yinede muhakkak baktır
 

Ynt: 1999 model 4x4 L200 hk

arkadaşlar,

cevap için teşekkürler. hasan evet, silivrideki arac benimde görüştüğüm mitsubishi 1999 model L200 4x4. önceden 1 galerideydi satılmış şimdi yeniden satılık sanırım. ben motor ve onroad ile offroad yeteneğini + yedek parça durumunu merak ediyorum.

teşekkürler,

gökhan
 




Ynt: 1999 model 4x4 L200 hk

ben bugün araca baktım araç sinek öldürücü makina ile geziyor arkasında 800 kg yük var ve bakımsız bir araç araç daha önceki sahibinde takla atmış tavandaki macun yerinden kalkmış, yarım motor yapılmış ama motor bana pek sağlıklı gelmedi. Silivriden Büyükçekmeceye kadar kullandım sonuçta şantiye aracı 330.000 km devirmiş tamirciyle ortak oluruz artık
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,492
Mesajlar
1,518,799
Kayıtlı Üye Sayımız
172,154
Kaydolan Son Üyemiz
1karus

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst