1997 Model Zj ?..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan antbur Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,567

antbur

Kamp I
Mesajlar
139
Tepkime Puanı
1
Yer
BURSA
arkadaşlar sahibinden .com daki http://www.sahibinden.com/aciill_orjinal_135_000_km_siyah-51WQQaXQQ16046657WQQpXQQdisplayitem araç hakında bilgisi olan varmıdır, ???
 

Etiketler
Ynt: 1997 Model Zj ?..

forum daki arkadaşların çoğunun istanbulda olduğunu düşünerek belki araca bakan inceleyen bilgi sahibi olan vardır diye düşünmüştüm artıkın bir iki zj daha gözüme kestirip istanbula gideceğim,arkadaşlar benim ilk zj m olucağından forumda okuduğum kadarı ile bilgi sahibiyim (benim için çok faideli oldu zj i tanımamda, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim) istanbulda bana hangi ustayı veya servisi tavsiye edrsiniz bir araç bulduğumda nereye baktırmalıyım.
 

Ynt: 1997 Model Zj ?..

güzel bir araca benziyo temizse kaçırma bende bu araca netten baktım ve ist gidince yakın takibe almayı düşünüyorum diri duruyo ama değişen felan baktırmak lazım...
 





Ynt: 1997 Model Zj ?..

evet satıldı daha öncesi telefonla görüştüğümde aks körüklerinin değişmesi gerektiğini klima ile ilgili bir sorun olduğunu üç parça boya olduğunu söylemişti aracın sahibi 18,000 tl diyor du bende bursa da oturduğum için fırsatını bulub istanbula gidemedim aracı baktırmaya hayırlısı olsun.arkadaşlar buarada istanbul da hangi servis veya usta yı önerirsiniz,ilk kez bir zj alacağım dan iyi anlayan birinin bakmasını istiyorum.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,496
Mesajlar
1,518,873
Kayıtlı Üye Sayımız
172,159
Kaydolan Son Üyemiz
Fatih avcı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst