1981 Jeep CJ-8

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tochnost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,622

tochnost

Avcılık, Atıcılık, Trekking, Off-Road
Mesajlar
28
Tepkime Puanı
0
Yer
Muğla, Türkiye
Herkese selamlar;

Geçen kış ağırlıklı olarak yarı arazi - yarı asfalt için hazırladığım CJ-8'imin resimlerini paylaşmak istedim. Bu sene aracı satmak veya satmamak arasında kararsızım, satmadığım takdirde bu kış aracı tam olarak off-road'a hazırlayacağım. Öncelikle aracın temel özelliklerini yazayım;


1981 model Jeep CJ-8
4,2 L - 6 Silindir
4 İleri Şanzuman
Arazi Şanzuman


Geçen kış yaptığım işlemler;

Motor komple rektifiye edildi.
Şanzumanlar revizyon gördü.
Alt takım komple değişti.
Makasların bir kısmı değişti, bir kısmı revizyon gördü.
CJ-8 Ön Diferansiyel revizyon gördü.
Bitik durumda ki Arka Diferansiyel, Chevrolet Nova diferansiyel ile değiştirildi. (Asfalt için çok iyi bir modifikasyon oldu.)
4 Lastik Falken A/P tipi lastik takıldı.

Boyası komple kazındı.
Araç altı ve araç üstü bütün saclar, sac eklenerek tedavi edildi.
Komple Mat Siyah rengine boyandı.
İç Döşemeleri değişti.
Elektrik sistemi komple yenilendi.
Projektör takıldı.
Yarış koltukları ve ekipmanları takıldı. (Sonradan söküp, orijinale çevirdim.)
Müzik tesisatı takıldı. (Sonradan söktüm.)


Bu sene aracı satmadığım takdirde, diferansiyeli orijinale çevirip, yükseltme kiti takıp, arazi tipi lastik-jant kombinasyonu yapmayı planlıyorum. Bu arada yukarıda saydığım bütün yapılan işlemlerin fotoğrafları elimde değil fakat karışık bir şekilde elimde olan fotoğrafları, meraklılara fikir vermesi açısından ekliyorum.

Saygılarımla.



1



2



3



4



5



6


İlginen arkadaşlara duyurulur; Araç geçici bir süreliğine çok cazip bir fiyata satılıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-mat-siyah-cj-8-essiz-lpg-li-vizeli-sorunsuz-65486389/detay/
 

Etiketler



Ynt: 1981 Jeep CJ-8

Teşekkür ederim dostum, satılık bölümü olmadığı için link vermemiştim ama madem belirttiniz ilgili arkadaşlar için başlığa link ekleyeceğim. :smiley:
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,507
Kayıtlı Üye Sayımız
172,128
Kaydolan Son Üyemiz
hayalperestt

SON KONULAR



Geri
Üst