1980 Model Araçların Trafikten Men Edilmesi Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferahzade Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,803

Etiketler

yasarergun' Alıntı:
daha sonra da cumhurbaşkanlığı seçimi, yerel seçim, genel seçim.......oyumuza muhtaçlar :smiley:

kafayı kullansak bunlar aleyhimize tek madde çıkartamazlar da biz nasıl hareket edeceğimizi bilmiyoruz


Şimdi aziz nesini rahmetle anmak lazım şu meşhur % hesabı için adamın bir bildiği varmış demekki
 







Aziz Nesin, tevazu gösterip oranı o şekilde söylemiş.
Ben bizim ülkemizde kimlerin akıllı olduklarını biliyorum, aslında sizlerde biliyorsunuz.Sayıları 550 kişi belki azcık bir eklemeyle 650 kişi olur.
Varmı bir hata, varmı benim verdiğim sayıdan fazla akıllı adam.Yok arkadaşlar yok boşuna arayıp zaman harcamayın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 


arif09' Alıntı:
bence şaçmalık olur..ben aydından yazıyorum..etrafımızda ve bu yörede 1948 den 1969 kadar olan wıllyz -tuzla model jeep " ler cok yaygın..çiftçinin işini bu araçlar görüyor..yeri geliyor traktörün çıkamadıgı yerlerı bu araçlar cıkıyor..böyle bu uygulama gelirse ..çiftçinin hali ne olur..? yüksek modelli araçlar ne kadar işlerini görür..tartışılır..

ciftci mevcut politikalarda ekininden zarar ederken, ulasiminda kullandigi willys kimin umrunda....
 





''Sarsılmaz bir tüketim toplumu'' yaratmak için bayraktarlık yapanlar bu konuda da boş durmayacaktır..Eski araçlara klasik araba vergisi getirmek çiftçileri mazot fiyatlarından sonra vuracak ikinci mermidir.Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu düşünürsek , biz 80 li yılların araçlarını kullananları sağlam bir vergi beklediği kesindir..

Maksat kaynak yaratmak (!) ..

Bazı toplumlar da aslında daha beterini hakeder de ''konjonktür'' izin vermez.

Cenk Bey tespitleriniz çok yerinde ve çok doğru , aynen katılıyorum.



''Gelecekle ilgili ümidimi kaybetmeye başladığımı belirtmek isterim''

Yavuz Bey ne diyeyim bende ümidimi yitirmeye başladım.
 

''Sarsılmaz bir tüketim toplumu'' yaratmak için bayraktarlık yapanlar bu konuda da boş durmayacaktır..Eski araçlara klasik araba vergisi getirmek çiftçileri mazot fiyatlarından sonra vuracak ikinci mermidir.Yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu düşünürsek , biz 80 li yılların araçlarını kullananları sağlam bir vergi beklediği kesindir..

Bu aralar türkiyede tüketim coştuğu için merkez bankası ekonomiyi frenlemeye çalışıyor. Çünkü cari açık bu sebeple biraz coşmuş durumda. Bu nedenle varsayımlarınızı kontrol ediniz :D
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,504
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst