110 Kasa Defender İlanı Hakkında

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mkilli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,102

mkilli

Ola ki derya tutuşa...
Mesajlar
22
Tepkime Puanı
2
Abilerim bir süredir defender hastalığına kapılmış durumdayım. O günden beridir sahibinden.com sitesinde bir çok ilana baktım bir çok kişiyle gittim konuştum aslında aradığım 90 kasaydı sonradan 110'a döndüm. Hergün yeni bir ilan var mı diye girip bakıyorum. Bugün eklenmiş bir ilanı sizlere sormak için bu konuyu açtım. Araç hakkında 35.000km fln demiş ama bence hikaye.. Belki motor değiştirmiştir ama yine de 35.000km sayılmaz.. Ayrıca içinde ki ses sistemi de tamamen fuzuli olmuş eğer tesisatı söküp fiyat düşecek olursa bunu da teklif edeceğim.

İlan linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-temiz-defender-174807978/detay

Sormak istediğim bu araç alınmaya değer mi? Yani bu fiyata alınır mı?

Aldığım zaman kullanma amacım şu şekilde olacak, haftaiçi istanbulda şehir içinde, haftasonu da ufak patika yollardan başlayarak hafif off-road yollara girme niyetindeyim. Genelde 2 kişi gezeceğim ve kamp yapacağım için arka koltukları haftasonu evde bırakıp bir sunta ile arka kısma uyku tulumu koyulabilir hale getirme niyetindeyim. Tabii bu durumda birde webasto'ya ihtiyacım olacak. Offroad acemisi olduğum için de ihtiyaten ön tampon ve içine gizli vinç almayı da düşünüyorum.

Bunları yapmayı düşünen biri olarak maddi kuvvetim araç alımı dahil 28.000₺'dir.

Tecrübeli abilerimin yorumlarını yönlendirmelerini bekliyorum. Saygılar...
 

Etiketler

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Arac cok temiz ici disi guzel olmus benzinli fiyatida fena degil bu fiyata dizel olsa daha iyi olabilirdi belki,dizel motora gore motor biraz geride sanki benzinlilerde boyle olabilir tam bilmiorum.series den donmus arac olmasin dikkat edin.kapi altlarina baglanti yerlerine dikkat edin pas olmasin aracin altina yatin sadece goruntusu mu toplamislar arabanin yada saseden itibaren kumlayip mi yapmislar.motor ne durumda binip kendiniz kullanip bi performansina bakin.lpg ayarlarini kontrol ettirin lpg de gidisi nasil aracin.torku dusuk oldugu icin ivmelenmesi daha gec olabilir.nakit 18-19 bin tl varsa dizellere de yonelebilirsin
 

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Nakit durumum şu şekilde, altımda 2011 model seat ibiza var profil resmimde ki araç, İbizamı 28.000 yada 29.000tl'ye satıp elime geçen para ile bunu alabilirim..

Verdiğiniz tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, bir usta veya defenderlara hakim bir arkadaş ile gidip görmek istiyorum o zaman bu dediklerinize dikkat edeceğim.
 

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Defenderden her usta anlamaz.basit araba gibi gozukur oyle degildir ustalik ister gercekten toplama arac yapamazsiniz.ibiza ile kafa kafaya takas yapicak birsuru defenderci vardir.takas teklif edebilirsiniz bence.istanbul civarindaysaniz expertiz icin istanbulun ayri noktalarinda bi kac isim onerebilirim
 



Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Aslında elimde az da olsa para kalsın istiyorum ki, alacağım araç arıza çıkartırsa tamiratını yaptırabileyim..

İstanbul beylikdüzünde yaşıyorum.
 

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Ustune para istersin arabalarin veren olursa satar alirsin sorun yok.bahcesehire yakinsin bende bahcesehirdeyim.herturlu fiili destegi verrim sana gelip gidiyorum da beylikduzune.
 

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Mkilli bak Oğuzhan söylemiyor ama onun satılık grand cherokee si var. Bahçeşehir Birlas dan çıkmaz. Her türlü bakımı oradadır. Defender ilk başlayana zor araç ustayla çok uğraşırsın. Konfor desen 0. Günlük hayatta binek araçtan sonra 0. Alternatif olsun aklında incele derim sana. Hiç masrafınız araba... Paran yetermi onu bilmem.
 

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Abi zaten eğer Oğuzhan abide müsait olursa bi çay ikram edip görüşmek konuşmak isterim o zaman bu konuyuda konuşuruz :smiley: teşekkür ederim istihbarat için :smiley:
 

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Ben o rakamlara araç alacak olsam bir saniye düşünmem. Bahçeşehir birlas dan aracı sorabilirsin. hem oğuzhan ı hem aracı birebir tanırlar. Bizi de birlas a oğuzhan götürmüştü sağolsun. bu da oğuzhan beni çekerken:

https://www.youtube.com/watch?v=1AXhdQJB1U8&list=UUa8WdVw_bgdVf-qf0QREB0w
 




Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Hatta burak abi arkadaşı gezintiye çıkaralım oğuzhan abinin gc yi ibrahimin defrnderini kullansın kendine hangisi yakın bi görsün. Defender saf arazi aracı ama gc her ikisini de karsilar gücü de çabası
 


Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

Bi şekilde iletişim kurabilirsek sonra ki programınıza gelmeyi çok isterim :smiley: araçları kullanmak bi yana sizlerle sohbet edip tanışmayı çok istiyorum :smiley:
 

Ynt: 110 Kasa Defender İlanı Hakkında

İlan sahibini aradım aradım cevap yok.. Bugün de bi baktım ilanı kaldırmış...
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,476
Mesajlar
1,518,506
Kayıtlı Üye Sayımız
172,127
Kaydolan Son Üyemiz
agalandarli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst