100" Trayback Projesi Kırat

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,806
Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat

Kolay gelsin Tarık Bey, ilgiyle takipteyiz.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat

altuncu57' Alıntı:
Yapmışken radyatörüde arkaya biyerlere al Datlum gıymatlum :smiley:)

datlum onu düşündükde hacı baba izin vermedi arkaya almak için elektronik pompa felan gerekiyor bizi bozar dedik orjinal yerine taktık :D
 

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat

Tarık başkan, bakıyorum başka başka sitelerde Kırat'ımın rengi ile ilgili başlıkla açmışsın.. Bu aracın rengi ya İnci beyazı metalik ya da Mat Siyah olacak... O kadddaaarrrr!!!!!!!!!!!!!! şerefsizim elimize sprey boyayı alıp damalı eşşeğe çeviririm aracı, haberin ola, demedi de deme sonra ağlaşırken aracın başında : )))
 








Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat

Malesef benim o evrelerim bitmekbilmiyor.Şuan Arka defransiyeli disco ya çeviriyorum, disco koltuğu montajı, arb kilit, yeni model gösterge montajı, roll cage, bronz debriyaj,ayna maruti değişiminin startını verdim.
 



Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat

ya şu bronz debriyaj işi kafamı kurcalıyoda bakalım hayırlısı
taha benim artık kıl tüy hiç bir derdim yok göğüsü bile söküp attık :D :D
şekil 1-A :D

 

Ekli dosyalar

  • IMG_0797.jpg
    IMG_0797.jpg
    130.9 KB · Görüntüleme: 104







Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat

arkadaslar cehaletimi mazur gorurseniz bisey sormak istyorum. bunun 90" lığı varken ned boyle kesip biciyorsunuz? gercekten meak ettigim icin soruyorum
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst