01 -02 -2012 kemerburgaz actyon sports'la av ve gezi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yns Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,031

yns

Kamp II
Mesajlar
294
Tepkime Puanı
0
Yer
istanbul
arkadaşlar merhaba
geçen haftaki kar'da kemerburgaz'da ufak bir av kulübemiz var,pazartesi akşamdan murat arkadaşımla gittik hem av hemde istanbul'da kar'a olan özlemi gidermek için iki gün orda kaldım.
salı gün biraz avlandık,akşam bir kaç arkadaş ve ediz kardeşimde geldi,yollar buzluydu biraz erken gittiler.gece kar oyle güzel yağıyorduki,yanımda köyden bir ahbabımızla beraber aracla dolşmaya çıktık,bir taraftan tipi bir taraftan ormanın derinliklerinde 30-40cm yi bulan hiç canlı izi olmayan kar üstünde emin olun actyon sports'la gezmek öyle keyifliydiki video çekmek hiç aklıma gelmedi,ancak kulübeye geldiğimde pişman oldum mükemmel görseller çıkardı,bunun için 1.özür.
sabah kalktığım da mükemmel bir doğa her yer bembeyaz,araba bembeyaz bi taraftan nasıl çıkacağız burdan diye düşünüp bi taraftan etrafı seyrediyordum ben doğayı seyrederken kulubenin alt tarafındaki sazlığa bir tane çulluk indi,dize kadar karda indim onu avladım biraz sağa sola bakındım birtane daha avladım sabah sabah iki çulluk iyi geldi ;D .sonra murat arkadaşımla beraber bir deneyelim çıkabilirsek köydeki kahveye çay içmeye gidelim dedik.arkadaşlar araba 40-50 cm karda,asfalttaymış gibi gidiyor yokuş çıkarken çukura düşmediği ve altı oturmadığı sürece,kulübenin önü yokuş ve çim kar yokken ıslak zeminde bile patinaj çekiyor.biraz debelendik orda ama asfalta çıkınca hiç umursamıyoruz kar 50 cm imiş 80 cm imiş :D 8) .2. özürde ordaki hayret edilecek performansı sizlere izlettiremediğim için :'( .ancak birkaç foto ve bir dönüş videosu.
köylü dozer çağırdı yolu açmak için dozer benim köye çıktığım asfalt yoldan çıkamayıp geri dönmüş biz inerken fark ettik izlerden :D :D :D

P1000910


P1000911


P1000912


P1000913


P1000914
 

Etiketler






Ynt: 01 -02 -2012 kemerburgaz actyon sports'la av ve gezi

.
http://www.youtube.com/watch?v=OYyNTgcwhno
 



Ynt: 01 -02 -2012 kemerburgaz actyon sports'la av ve gezi

Yunus abi gene yardırmışsın ;D Bizi çağırmazsan ne güzel bir resim ne de video çekebilirsin :mad:
 

Ynt: 01 -02 -2012 kemerburgaz actyon sports'la av ve gezi


selim merhaba
valla sorma öyle güzel ve dolu dolu iki gün geçirdim ki murat'la bi konuşursan anlatır,süper oldu,hafta içi olduğu için kopukluk oldu birde yollar çok kötüydü buz vardı onun için haberleşemedik. birkaç arkadaş salı akşam geldi erken döndüler,ediz'de akşam uğradı.
 



Ynt: 01 -02 -2012 kemerburgaz actyon sports'la av ve gezi

selam yunus guzel gezi olmuş 8) golun neresinde bu kulube yav gidip takılalım vakit buldukca ..
 

Ynt: 01 -02 -2012 kemerburgaz actyon sports'la av ve gezi

keyifli bir gün yaşamışsınız paylaşım için teşekkürler
 

Ynt: 01 -02 -2012 kemerburgaz actyon sports'la av ve gezi

sabri yucel' Alıntı:
selam yunus guzel gezi olmuş 8) golun neresinde bu kulube yav gidip takılalım vakit buldukca ..

sabri merhaba

kulübe köy'ye yakın,haberleşelim bir gün odun sobasında çay keyfi yapalım :smiley: .
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst