Toyotacılar Muhabbet Köşesi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 581,599

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Kürşad Bey Patrol 2.8 dizeller inanın benim de aklımdaydı ama piyasada o kadar az sayıda var ki bulmak çok güç. Ayrıca Toyota hakkında yine bir bilgi alışverişi, servisi, parçası vs. biliyoruz hepimiz, sizler gibi deneyimli arkadaşlarımız sayesinde, ama Nissan forumuna patrolu sordum, ne gelen var ne giden. Orada navara ve diğer bazı modeller için bilgi ve ilgi bol ancak Patrol kısmı oldukça zayıf kalmış. Kullananın bir kaç arkadaş olması ile de ilgili aslında. Yani anlayacağınız Patroller hakkında parçası, servisi, vs, hakkında hiç bir bilgim yok.
Aslında biraz inceledim Patrol Avustralya'da resmi araç seçilmiş bi ara ve toyotadan sonra en çok satan 4x4 olmuş her zaman. Eski kasaları hala bol miktarda, hard offroadda, Avustralya'nın zor şartlarında kullanııyor. Ama en temizleri yine araplarda. Birisi 1992 model kısa kasa aracının resmini cardomain'e yüklemiş, pırıl pırıl, sanki 2011 model. Hergün bakıyorum valla :smiley:

Evet bunu bu gün ilana koydular, gerçekten sert bir araç patrol. Tabi biz toyota için tem servis, mitsubishi için ilfer otoyu duyduk, bunu kime göstermeli, onu bilmek lazım?
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bu işler hep nasip ben buna inanıyorum foruma üye olalı 2 yıl olacak ne araclar geldi gitti neler duyduk gördük sasırdık üzüldük kimine sevindik benimde kendimce nokta atısı yapma zamanım geliyo artık marka secenekleri belli aslında her zaman her yerde toyota ilk sırada ama titizlik oldugu için bende bilhassa toyota konusunda kafam hep karısır oluyo toyota konusunda asırı derece titiz ve kılım o yüzden zor gibi belkide toyota bulmam ve almam...
alamayıp ve hala iç gecirdiğim tek arac caglar abinin elinden gecmiş 4 runner...bugün yine baktım neler kacırmısız neler kürsad abi senin 80 i zaten saymıyorum aklıma gelsin de istemiyorum o uç noktaydı orda kaldı :-[ :-\ peeh :-\
 

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Kürşad Bey kamp aracı olarak Ford Excursion ya da Expedition düşünmez misiniz. Offroad yeteneği kısıtlı ama uzun yol ve kamp için mükemmel. Neredeyse karavan gibi :smiley:
5.75 boyunda, 3 ton'dan fazla, suburbandan bile büyük :smiley:
6.0 dizeli bile 20litreden fazla mazot yakmasa ömür boyu kullanılacak makine :smiley:
Yakıtı nedeniyle hayalini kurmak bile zor maalesef.
 



Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-dizel-land-cruiser-56209090/detay/

selam,
arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı
istanbuldan kocaeline satılmış plaka 34 ZA 1549 şimdi 41 AL 079
 




Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Umut Bey uzun zamandır görünmediniz. Tanışmasak da gezi ve garaj yazılarınızı özlettiniz gerçekten.
 



Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Vanguard' Alıntı:
Umut Bey uzun zamandır görünmediniz. Tanışmasak da gezi ve garaj yazılarınızı özlettiniz gerçekten.
Abicim Toyotayı sene başı satıp parayı altına gömünce vakit ve nakitimi Amerikanın restorasyonuna harcamaya başladım. Ara ara takip ediyorum ama çok aktif değilim bu sıralar özellikle gezenbilir de... Bir de işyerinde blokladılar gezeni, onun da etkisi var....
 


Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım japonlar konusunda :-[ Güvendiğimiz Toyota devam.


bu arada Ömer abim 70 lere dikti gözü hadi bakalım araçta Altan abinin nasip.
 






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,965
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst