BİSİKLETİKİ TEKER

İstanbul’da 19 Mayıs Bisiklet Turu Heyecanı!

İstanbul Valiliği ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel bir etkinlikle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlanacak. Bu özel günün anlamına uygun olarak, İstanbul’da bir bisiklet turu düzenlenecek.

Etkinlik, saat 13.30’da Sultanahmet-Ayasofya Meydanı’nda başlayacak. 14 kilometrelik tur, aynı noktada son bulacak. Bisiklet turuna katılım ücretsiz olacak ve 10 yaş ve üzeri herkesin katılmasına açık olacak. Ayrıca, etkinliğin sonunda bir çekiliş düzenlenerek şanslı katılımcılara bisiklet hediye edilecek.

Turun rotası oldukça keyifli olacak. Sultanahmet-Ayasofya Meydanı’ndan başlayacak olan tur, Alemdar Caddesi, Gülhane Parkı Giriş, Kennedy Caddesi, Eminönü, Galata Köprüsü, Karaköy, Tophane, Fındıklı, Kabataş ve Dolmabahçe gibi İstanbul’un güzel noktalarından geçecek.

Eğer bu özel etkinliğe katılmak istiyorsanız, başvurularınızı “https://forms.gle/M7oj2HTc2KCRoBoEA” adresinden yapabilirsiniz.

Bisiklet tutkunları için muhteşem bir gün olacak, bu unutulmaz deneyimi kaçırmayın!

 

Kaynak: https://www.aa.com.tr/tr/yasam/19-mayis-ataturku-anma-genclik-ve-spor-bayraminda-bisiklet-turu-duzenlenecek/3219330

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/gezenbilir/public_html/portal/wp-includes/functions.php on line 5471

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/gezenbilir/public_html/portal/wp-includes/functions.php on line 5471