Yelken

Dosinia Likya Cup Yat Yarışları’na Doğru

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Dosinia Likya Cup Yat Yarışları, 20-21-22 Eylül tarihleri arasında Kemer’de gerçekleştirilecek. Kemer Belediye Yat Yelken Kulübü tarafından organize edilen etkinlik, 20 Eylül Cuma günü saat 19:30’da Kemer Sailing Yacht Club Restoran’da açılış kokteyliyle başlayacak.

Yarışların startı 21 Eylül Cumartesi günü saat 11:00’da Kemer Koyu’nda verilecek ve akşam 21:00’da Qualista Beach’te bir sunset partisi düzenlenecek. Yarışlar, pazar günü saat 11:00’da Phaselis-Üç Adalar arasında coğrafi yarışlarla sona erecek. Ödül töreni 18:30’da yapılacak ve saat 21:00’da Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndaki Kemer Belediyesi Deniz Kafe önünde Vosahne konseri gerçekleştirilecek.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yarışların Kemer bölgesi için önemine vurgu yaparak, “Kemer Belediyesi olarak denizcilik faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Geleceğin denizcilerini yetiştiren Kemer Belediyespor Yat Yelken Kulübü’ne şişme bot tahsisinde bulunduk ve yapılan tüm organizasyonlara destek sağlamaya devam ediyoruz. Yarışların Kemer’deki deniz turizmine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum,” dedi.

Kemer Belediye Yat Yelken Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli ise, Kemer’in tanıtımına önem verdiklerini belirterek, “Yarışlar kapsamında yarışçılara Kemer’in yöresel lezzetlerini ikram edeceğiz. Yarışlarımızı uluslararası düzeye taşımayı planlıyoruz ve ileriki yıllarda Doğu Akdeniz bölgesindeki illerin de katılacağı yarışlar düzenlemeyi düşünüyoruz. Bize her anlamda destek olan Kemer Belediye Başkanımız Sayın Necati Topaloğlu’na teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

Kaynak: Dosinia Likya Cup Yat Yarışları’na doğru – Kemer Gözcü Gazetesi (kemergozcu.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu