BİSİKLET

Tour of İstanbul Bisiklet Turu, Yenikapı Etabı ile Sona Eriyor

Bu yıl ikinci kez düzenlenen Tour of İstanbul (İstanbul Bisiklet Turu), yarın (15 Eylül Cuma) koşulacak Yenikapı-Yenikapı final etabı ile sona erecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor İstanbul A.Ş. tarafından Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Dünya Bisiklet Birliği desteği ile gerçekleştirilen yarışta, bisikletçiler Tarihi Yarımada, Avrasya Tüneli, Kadıköy, Beşiktaş, Caddebostan, Bağdat Caddesi ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü gibi önemli noktalar üzerinde pedal çevirecekler.

Saat 11:00’de başlayacak final etabında bisikletçiler toplam 86,1 km pedallayacak. Yarış güzergahı Yenikapı’dan başlayarak yine Yenikapı’da son bulacak. Bu etap, bisiklet sporcularının şehrin tarihi ve modern bölgelerinden geçerek muazzam bir şehir manzarası eşliğinde mücadele etmelerini sağlayacak.

Sporseverler, yarışın start ve finiş noktası olan Yenikapı’nın yanı sıra, üç sprint kapısının bulunduğu Bağdat Caddesi gibi güzergah üzerindeki farklı noktaları yol kenarlarından canlı olarak izleyebilecekler. Bu final etabı, hem bisiklet sporunun keyfini çıkaranlar hem de İstanbul’un güzel manzaralarını görmek isteyenler için büyük bir etkinlik olacak.

Kaynak: Tour of İstanbul Bisiklet Turu, Yenikapı etabı ile sona erecek – Patronlar Dünyası (patronlardunyasi.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu