KARAVAN

Mersin Kamp ve Karavan Tutkunlarını Bekliyor

Doğa ile iç içe bir yaşam ve alternatif tatil seçenekleri arayanlar için merakla beklenen CNR Camp & Caravan, Tiny House Fuarı, bu kez Mersin’de düzenleniyor. Daha önce Nisan ayında İstanbul Yenikapı’da büyük ilgi gören fuar, 24-27 Ekim tarihlerinde Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde yapılacak. Fuarda outdoor spor malzemeleri de sergilenecek.

100’ün Üzerinde Marka Katılacak

Aralarında Shantigo, Nacar Karavan, 5K Karavan ve TinyVan gibi sektörde önde gelen firmaların da yer alacağı fuara, 100’ün üzerinde marka katılacak. Fuar, 27 Ekim saat 17:00’ye kadar ziyaretçilere açık olacak.

250 bin TL’den 8 milyon TL’ye kadar değişen fiyatlarla farklı karavan modelleri, tiny house ve kamp ekipmanlarının sergileneceği fuar, her bütçeye hitap edecek.

Tiny Houselara Artan İlgi

Deprem endişesi, uzaktan çalışma imkânı ve artan konut/kira fiyatları gibi etkenler nedeniyle tiny houselara olan ilgi hızla artıyor. Mersin’deki fuarda da jakuzili, alttan ısıtmalı, ruhsatlı ve 40 metre şartlarına uygun üretilmiş bu evler ziyaretçilerin ilgisini çekecek başlıca ürünler arasında.

Kaynak: Mersin kamp ve karavan tutkunlarını bekliyor | Ekogündem Gazetesi (ekogundem.org)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu