BİSİKLET

Erciyes Uluslararası Bisiklet Yarışları Sonuçlandı: Şampiyonlar Belli Oldu

Kayseri’de düzenlenen Erciyes Uluslararası Yol ve Dağ Bisikleti Yarışları, Grand Prix Kaisareia etabının tamamlanmasıyla sona erdi. Uluslararası Dünya Bisiklet Birliği (UCI) takviminde yer alan bu önemli organizasyon, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirildi. Etkinliğe 10 ülkeden 66 sporcu katıldı.

Kayseri’nin eşsiz manzarasında gerçekleşen yarışlarda, 128 kilometrelik Grand Prix Kaisareia etabı, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı’da sona erdi. Yarış sonunda, Victoire Hiroshima takımından Avusturyalı sporcu Dyball Benjamin birinci olurken, Türkiye Bisiklet Milli Takımı’ndan Burak Abay ikinci, İBB Spor Kulübü’nden Eritreli sporcu Petros Mengs üçüncü oldu.

Ödül töreninde, sporculara madalya ve kupaları Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Bal, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı İsmet Demirgürelli ve Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Zafer Akşehirlioğlu tarafından takdim edildi.

Erciyes’te düzenlenen dağ bisikleti Kayseri MTB Cup etkinliğinde ise kadın ve erkek sporcular, parkuru başarıyla tamamlayarak ödül almaya hak kazandılar.

Kaynak: Erciyes Uluslararası Bisiklet Yarışları Sonuçlandı (afyonyerelbasin.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu