MOTOSİKLET

Antalya’daki Sea To Sky Motosiklet Yarışı Dünya Şampiyonası’na Dahil Edildi

Antalya’nın Kemer ilçesinde 15 yıldır düzenlenen Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışı, Dünya Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından Hard Enduro Dünya Şampiyonası’na alındı. Bu prestijli yarış, 7 etaptan oluşan şampiyonanın 6’ncı ayağı olarak gerçekleştirilecek.

Sea To Sky, Kemer’in eşsiz doğasında, deniz seviyesinden başlayıp 2 bin 365 metrelik Tahtalı Dağı’nın zirvesine kadar uzanan üç etapta düzenlenecek. Dünyanın en eğlenceli ve zorlu yarışı olarak bilinen bu etkinlik, plaj, orman ve dağ etaplarıyla 10-12 Ekim tarihleri arasında yapılacak ve Red Bull TV’den canlı yayımlanacak.

Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, Sea To Sky’ın yıllar içinde dünyanın en ekstrem spor organizasyonlarından biri haline geldiğini vurgulayarak, “Türkiye için büyük bir tanıtım fırsatı olacak. Bir dünya şampiyonasını ülkemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Etkinlik, 40’tan fazla ülkeden 400’ün üzerinde sporcuyu ağırlayarak Kemer’in turizm altyapısıyla birleştiğinde Türkiye’nin en değerli spor turizmi etkinliklerinden biri haline geldi,” dedi. Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a da desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Antalya’da yapılan Motosiklet Yarışı Dünya Şampiyonası’na dahil edildi (bolgeninsesigazetesi.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu