MOTOSİKLET

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 12 Yıl Aradan Sonra İstanbul’da

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası, 12 yıl aradan sonra İstanbul Yarış Pisti’nde motor sporları tutkunlarıyla buluşacak. Dünyanın en gözde pistlerinden biri olan İstanbul Yarış Pisti, 13-15 Eylül tarihlerinde Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından organize edilecek bu prestijli şampiyonaya ev sahipliği yapacak.

Milli motosikletçimiz ve dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’nun da aralarında bulunduğu sporcular, 1000cc A&B, 600cc A&B, 500cc, 300cc, 250cc, 125 cc (Gençler-Büyükler) ve Yamaha R25 Kadınlar Kupası gibi 10 farklı sınıfta kıyasıya mücadele edecekler.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye’nin motosiklet sporlarındaki başarısını vurgulayarak, “Milli sporcularımız, dünyanın dört bir yanında bayrağımızı gururla dalgalandırıyor. Ülkemizde motosiklet sporlarına olan ilgi giderek artıyor ve gençler arasında motosiklet kullanımı bir tutku haline geldi. İstanbul Yarış Pisti’nde düzenlenecek bu organizasyon sayesinde sporcularımız artık antrenman ve eğitim için yurtdışına gitmek zorunda kalmayacaklar. Bu imkanı bize sağlayan Lale Cander Hanım ve İstanbul Yarış Pisti Yönetimi’ne TMF ailesi olarak teşekkür ederiz,” dedi.

Kaynak: Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası, İstanbul Yarış Pisti’nde – RayHaber | RaillyNews

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu