SPORCU SAĞLIĞI

Tarsus Belediyesi’nden Kadınlara Doğada Spor ve Sağlık Eğitimi

Tarsus Belediyesi'nin "Doğada Sağlık Var" projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte, kadınlar Karageçit'te hem spor yapma hem de uzmanlardan sağlık eğitimi alma fırsatı buldu.

Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün iş birliğiyle gerçekleştirilen bu etkinlik, kadınlara doğayla iç içe bir deneyim sundu.

Doğanın huzur verici atmosferinde yapılan spor aktiviteleriyle katılımcılar enerjilerini tazeleyip dinlenirken, uzman doktorlar ve spor eğitmenleri eşliğinde sağlık ve spor konularında bilgilendirildiler. Etkinlikte, sporun kadın sağlığı üzerindeki olumlu etkileri ve kadın hastalıklarında erken teşhisin önemi vurgulandı. Kadınlar, doktorlarla birebir görüşerek sağlık konusundaki sorularına yanıt buldular.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Akşanlı, etkinlik hakkında, “Belediye Başkanımız Ali Boltaç, kadınların her zaman bir adım önde olmasını istiyor. Bugün, kadınları doğada hem sosyalleştiriyor hem de eğitimler veriyoruz. Sporun ne kadar önemli olduğuna dikkat çekiyoruz,” dedi.

Etkinliğe katılan bir ev hanımı, “Ortam çok güzel, Başkan’ımız sayesinde ilk defa böyle bir etkinliğe katılıyorum. İnşallah daha güzel etkinlikler göreceğiz,” diyerek memnuniyetini dile getirdi. Bir diğer katılımcı ise “Bu etkinlikten dolayı Başkan’ımıza çok teşekkür ederiz. Çok güzel vakit geçirdik ve bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.sondakika.com/guncel/haber-tarsus-belediyesi-kadinlara-doga-icinde-spor-egitimi-verdi-17700608/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu