Yelken

Türkiye’nin En Uzun Yelken Yarışı Yakında GAİN’de

20.07.2024, 13:42

Emirgan’dan Göcek’e kadar süren Türkiye’nin en uzun yelken yarışı, yakında GAİN’de izleyicilerle buluşacak!

555 deniz mili rotasıyla Türkiye’nin en uzun ve en prestijli yelken yarışı olan 53. Deniz Kuvvetleri Kupası’nda Orange Sailing Yelken Takımı birinci oldu. GAİN ve RAMS Global’ın sponsor olduğu takımın bu zorlu yarışta yaşadığı heyecan dolu 84 saatlik mücadeleyi anlatan belgesel, çok yakında sadece GAİN’de yayınlanacak.

Yarış Detayları:

  • Tarih: 13-18 Temmuz
  • Başlangıç Noktası: İstanbul Emirgan
  • Bitiş Noktası: Muğla Göcek
  • Mesafe: Yaklaşık 555 deniz mili
  • Yarış Süresi: 84 saat

Orange Sailing Yelken Takımı: Deniz Ilgın, Seçil Köse, Ege Nasuhoğlu, Güneş Çelikcan, Umut Efe Alpkoçak, Berk Balta ve Doğa Arıbaş’tan oluşan Orange Sailing Yelken Takımı, hem rüzgar hem de dalgalarla mücadele ederek yarışı IRC2 sınıfında birincilikle tamamladı.

Deniz Kuvvetleri Kupası Hakkında: Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü tarafından 53 yıldır düzenlenen Deniz Kuvvetleri Kupası, Türk yatçılığının simgelerinden biri. Her yıl 70 yatın üzerinde 600’den fazla yarışçının mücadele ettiği bu yarış, Türkiye’nin en prestijli ve uzun rotalı açıkdeniz yat yarışı olarak kabul ediliyor.

GAİN ve RAMS Global sponsorluğunda yarışan Orange Sailing Yelken Takımı’nın bu etkileyici yolculuğunu konu alan belgesel, çok yakında izleyicilerle buluşacak. Türkiye’nin en prestijli yat yarışı olan Deniz Kuvvetleri Kupası’nda yaşanan bu unutulmaz anlara tanık olmak için GAİN’i takip etmeyi unutmayın!

Kaynak: https://www.dizidoktoru.com/belgesel/en-uzun-yelken-yarisi-yakinda-gainde-h43937.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu