BİSİKLET

Malatya’da Yetim Çocuklara Bisiklet Hediye Edildi

“Bir Bisiklet Bir Tebessüm” Etkinliği

Malatya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği “Bir Bisiklet Bir Tebessüm” sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, yetim çocuklara bisiklet hediye edildi.

Çilesiz Aksa Camii’nde Düzenlenen Tören

Çilesiz Aksa Camii’nde düzenlenen törende, 50 yetim çocuğa bisiklet dağıtıldı. Törene, Malatya İl Müftüsü Ramazan Dolu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçe Müftüsü Dr. Hüseyin Bayrak, çocuklar ve aileleri katıldı.

Yetim Çocukların Mutluluğu

İl Müftüsü Ramazan Dolu, yaptığı konuşmada, “Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Malatya İl Müftülüğü olarak çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelere yönelik güzel hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Bugün de gerçekleştirdiğimiz bu program bu hizmetlerden biri. ‘Bir Bisiklet Bir Tebessüm’ diyerek çocuklarımıza bugün bisiklet dağıtıyoruz. Bu hediyelerimiz bitmeyecek. Katkıda bulunan tüm kardeşlerimize ve emeği geçen ekibimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Programın Sonu

Konuşmaların ardından 50 yetim çocuğa bisikletleri teslim edildi. Bisikletlerine kavuşan çocukların mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Cami bahçesinde yapılan ikramlarla program sona erdi.

 

Kaynak: https://www.diyanethaber.com.tr/malatyada-yetimlere-bisiklet-hediye-edildi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu