ORYANTİRİNG

Zeynep Gülin Öngör Oryantiring Takımından İki Türkiye Kupası

Akhisar Zeynep Gülin Öngör Kız Meslek Teknik Anadolu Lisesi Oryantiring takımı, 2023-2024 Türkiye Büyükler Oryantiring Ligi’nde iki Türkiye Kupası kazanarak büyük bir başarı elde etti.

Türkiye Oryantiring Federasyonu’nun 2023-2024 sezonundaki yarışmaları oldukça çekişmeli geçti. Manisa-Demirci, Muğla-Yatağan ve Akyaka, Antalya-Alanya ve son olarak Çorum’da düzenlenen yarışmalarda sporcular büyük mücadeleler verdi.

Şampiyonadan dönen sporcular, okullarında coşkulu bir törenle karşılandı. Kadınlar 20 yaş kategorisinde Türkiye birinciliği kupasını kazanan Melda Öner, Nehir Alpur ve Sude Koç’a madalyalarını Okul Müdiresi ve Spor Kulübü Başkanı Kamile Gökalp takdim etti.

Kadınlar 18 yaş kategorisinde ise Türkiye ikinciliği kupasını kazanan Sude Naz Gül, İrem Zengin, Yeşim Demir ve Tuana Onar’a madalyaları Okul Müdür Baş Yardımcısı Mehmet Karataş verdi.

Ayrıca, kadınlar 20 yaş kategorisindeki sporcular Melda Öner ve Nehir Alpur’un derecelerini elde etmeleriyle aldıkları madalyaları ve başarıları kutlandı. Okul İdaresi, başarılı sporcuların ödüllerini takdim ettikten sonra onlara hediyeler verdi.

Okul Müdiresi ve Spor Kulübü Başkanı Kamile Gökalp, sporcuları tebrik ederken, başarıları için öğrencilere, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti ve gelecek için umut dolu mesajlar verdi.

Kaynak: https://www.akhisargozde.com/zeynep-gulin-ongor-oryantiring-takimindan-iki-turkiye-kupasi/20544/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu