SU SPORLARI

Yelken Yarışlarıyla Gençler Arasında Farkındalık Oluşturuluyor: Jimmy Key Universail 2024 Yelken Yarışları

Jimmy Key Universail 2024 Yelken Yarışları, yelken sporunu gençlere sevdirmeyi ve farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. Yarışa 18 üniversiteden toplam 139 öğrenci ve 27 takımın katılımıyla gerçekleşti. Bu yılın birincileri farklı kategorilerde İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi oldu.

Jimmy Key Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk, yarışların başladığı 14 yıl öncesinde gençlere yelken sporunu sevdirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yola çıktıklarını belirtiyor. Başlangıçta 10-12 tekne ile başlayan yarışlar, şimdi 27 tekneye ulaşmış durumda. Her sene farklı bir tema ile düzenlenen yarışlar, bu yıl “Hayallerin Rotası” temasıyla gerçekleşti.

Sun Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabri Ünlütürk, yelken sporunu gençlere sevdirmenin önemine vurgu yapıyor ve bu yılki tema olan “Hayallerin Rotası”nın altını çiziyor. Ayrıca, 10 Kasım’da Kanarya Adaları’nda Atlantik Okyanusu’nu geçerek Karayipler’e açılacakları bilgisini de paylaşıyor.

Jimmy Key’in pandemiden sonra önemli bir atağa kalktığını ifade eden Elvan Ünlütürk, şirketin yurt içi ve yurt dışı genişleme stratejisine odaklandığını belirtiyor. 7 ülkede 12 yurtdışı mağazası bulunan Jimmy Key, Türkiye’de 69 mağazaya ulaşmış durumda. Ayrıca, online pazarlarda da varlık göstererek marka bilinirliğini artırmayı hedefliyor. Jimmy Key’in, moda severlere sunulan yeni koleksiyonu olan Jimmy Key SS24’ün erkek koleksiyonu da beğeni topluyor. Şirketin 2024 sonuna kadar 50 milyon euro ciro hedefi bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu