GEZGİNİN DÜNYASIKARAVAN

Hollandalı Çift, Türkiye’de Karavan Hayatının Keyfini Çıkarıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde karavanlarıyla tatil yapan Hollandalı çift Johanna Bent ve Erik Roosenboom, Türkiye’nin doğal güzelliklerini ve güvenliğini övgüyle dile getirdi. 5 yıl önce evlerini satıp Türkiye’de bir karavan edinen çift, o zamandan beri yılın 10 ayını Türkiye’nin dört bir yanını keşfederek geçiriyor.

Türkiye’de Karavancılık Sektörü Gelişiyor

Erik Roosenboom (61), Türkiye’deki karavancılık sektörünün hızla geliştiğini ve yüksek kaliteli karavanların üretildiğini belirtti. “Biz her zaman karavanla seyahat ediyoruz. Türkiye’de her şey çok güzel. Burayı seviyoruz. 5 yıldır Türkiye’de yaşıyoruz. Buradan bir ev aldık ama yılın 10 ayını karavanla geçiriyoruz,” dedi.

Yunanistan’daki Talihsiz Olay

Çift, bir ay önce Yunanistan’a karavanlarıyla yaptıkları gezide talihsiz bir olay yaşadı. Pasaportları, paraları ve diğer değerli eşyaları çalındı. Ancak Roosenboom, “Türkiye’de hiç böyle bir şey yaşamadık,” diyerek Türkiye’nin güvenliğini övdü.

Türkiye’deki Karavan Hayatı Popülerleşiyor

Roosenboom, Türkiye’ye ilk geldiklerinde çok az karavan olduğunu ancak şimdi herkesin karavan hayatını yaşamak istediğini belirtti. Hatta bazen meraklıların, çiftin karavanını görmek istediğini söyledi. Roosenboom, “Türkiye’de çok kaliteli karavanlar yapılıyor. Hepsi Türk malı ve çok güzel,” şeklinde konuştu.

Kaynak: https://www.akdenizgercek.com.tr/hollandali-cift-turkiyedeki-karavan-hayatinin-keyfini-cikariyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu