Zemin Döşemesi Hakkında.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zaferyilmaz99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,881

zaferyilmaz99

Ana Kamp
Mesajlar
40
Tepkime Puanı
14
Merhaba, Çekme karavanımın zemin döşemesini değiştirmek istiyorum. Aklımda Laminant parke var ancak aklımda şu soru işareti oluşuyor esneme oynama yapacağı için zamanla atma yapabilir? Pvc - muşamba vs. falan döşemek mi mantıklıdır? Ya da sizin öneriniz nedir? Bu konuda bilgisi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
 

Etiketler
Normal bir çekme karavanın zeminin esneme ve oynama yapmaması lazım gelir. Mineflo tarzı da döşenebilir, çok da güzel olur. Mineflo suya karşı çok daha dayanıklı olur.
 


Halıflex kışın çamur olacak ve toz toprağın karavanın içerisinde birikmesine neden olacaktır. İçerisi halıfleks olursa kesinlikle karavana ayakkabı ile girmemek gerekecek. Bu durum karavanın kullanımını zorlaştıracaktır. Halıfleks ben önermiyorum.
 

Böyle bir şey
Temizliği kolaydır 38ad6591976a9a01a318fdd47b26e61b

CPH1941 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




.
Murat beyin doğru önerisi üzerine, kullanımı yoğun bölgelere ince birkaç paspas koyarak da hem soğuğa hem de toza kısmi ve temizliği pratik cevap verebilirsiniz.
Ben senelerdir bu tarzdan çok memnunum..
.
1601274819876
 
Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst