Yeni Projem Voyager Çekme Karavan

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milimadami Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,844

milimadami

Kamp I
Mesajlar
190
Tepkime Puanı
159
Yaş
37
Yer
istanbul
Web
www.milimadami.com
Merhaba Sevgili dostlar. Suzuki Samurai projesini bitirdikten sonra bir tekerlekli bungalow ev yapmaya başladım. Neredeyse son aşamadayım. Malum kış geldi, meşgale lazım. Uzun zamandır başlamak istediğim çekme Karavan Projesine başlıyorum. Şase için Kocaeli'den destek aldım. Alko torsiyonlu dingil, winterhoff kriko ve kaplin kullanacağız. Led lambalar ve çeki demiri ile bağlantıyı sağlayacak elektrik tesisatı hazır gelecek.

Devam eden Bungalow projemden bir kaç resim koyuyorum. Karavan şase geldikten sonra yeşillenir.

Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

IMG 0507
IMG 0510
IMG 0511
IMG 0573
 

Etiketler



Elinize sağlık çok güzel görünüyor. Yalnızca çatı için sandviç panel yerine ağaç üzeri şingıl nasıl olurdu diye düşündüm..
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,382
Mesajlar
1,517,428
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst