Vergi Indirimi 5.2 Zj

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MrBullet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,974

MrBullet

Aviator
Mesajlar
53
Tepkime Puanı
9
Herkese selamlar iyi pazarlar, ayın 17 sinde yaptıgım vergi indirimi yani bi alt dilimden odeme talebim hala sonuclamadi. Interaktif Vergi dairesinde kayit edildi diyor ancak temmuz ayina girecegiz hala daha gelecek borc 1428*2 olarak geciyor hani odemek sorun degil ama boyle bir hakkim varsa tabiki bir alt dilimden odemek isterim bu durumu benden once tecrube eden arkadaslarim abilerim varsa aciklayabilirler mi nedir ne degildir nasil isliyor.
 

Etiketler








motorlu taşıtlar vergi dairesine gidip dilekçeyi elden evraktan geçridikten sonra verirseniz, hemen indirimden faydalanabilirdiniz.
 

Suan halihazirda bekleyen dilekcem var ama istanbula donunce dediginizin uzerindede durucam tesekkur ederim en olmadi eski usul elden teslim 👍🏼😄
 

internet üzerinden işlem yaptıktan 3 gün sonra ilgili memur bey telefon ile bana ulaşıp evraklarımı bizzat veya posta yoluyla vergi dairesine göndermemi söyledi ve bende gönderdikten sonra indirim işlemi gerçekleşti.
 






motorlu taşıntlar vergi dairesini bizzat gidip dilekçeyi evrak servisinden geçirirseniz hemen işleme alınıyor.
 

Onaylanmis dun baktim alt dilim 5.2zj 96 model icin 1057x2 lira bilginiz olsun konuya daha snra bakacak arkadaslar olabilir bilgilendirme amacli yazayim dedim , covid den oturu cok fazla dilekce birikmis o yuzden uzun surmus tasin vasitalar vergi dairesiyle gorustum
 



Ben de aynı işlem için sigortacıma yazdım. Ancak bir türlü işimi halledemediler. Bu hafta diğer aracımın sigorta işlemleri için aradı. İşi halledebilecek başka bir firmayla çalışacağım artık deyip teşekkür ettim. Şimdi işi bilen düzgün bir sigorta firması arayışındayım. Memnun olduğunuz firma varsa tavsiye almaktan memnun olurum
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,438
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst