Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elen karavan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,511

elen karavan

0553 529 36 35
Mesajlar
267
Tepkime Puanı
159
Yaş
49
Yer
istanbul
Web
www.filmefekt.com
YENİ MODELİMLE PROFOSYÖNEL ÇEKİMLER YAPABİLECEKSİNİZ MENÜSÜNÜ YENİLEYİP 3 SEÇENEK OLARAK YENİLENDİ 1.SEÇENEK ŞARYO 20 DEGİŞİK HIZ SEÇENEGİYLE KONTROL PANELİ ÜZERİNDEKİ SAG VE SOL TUŞLARIYLE YÖNÜ VEDE HIZINI AYARLAYIP ÇEKİM YAPABİLİR 2. SEÇENEK MODU SEÇİLDİGİNDE 22 FARKLI SEÇİLEBİLİR ZAMAN MODLARIYLEDE TİMELAPSE YAPABİLİR BUNU 1.5 MT LİK ŞARYODA SEÇİLEN SÜREDE BAŞLANGIÇTAN SONA 30 SAATE KADAR ÇEKİM YAPABİLİR 3.CÜ SEÇİM MÜNÜSÜNDE TERCİH EDİLEN BAŞLANGIÇ HIZINDA VEDE ZAMAN PARAMETRESİNDEN SONRA ÇEKİM YAPILIRKEN KENDİLİGİNDEN HIZINI ARTIRMASIDIR BUNU YAPMAMIZDA Kİ SEBEP TAM GÜN ÇEKİMLERİNE FARKLILK KATMAKTI YAKINDA VİDEOSUNU YÜKLEYECEGİM SİSTEM ÇOK SESİZDİR ŞARYODA TRİPOT BAGLANTISI İÇİN AYAKLARDA BAGLANTI YERLERİ VARDIR 2MT.ŞARYO 3 AYAKLI DIR ORTA KISMINDA ESNEME YAPMAZ FARKLI ÖLÇÜLERDE FARKLI TEÇHİZATLARDA YAPALIR http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-turkce-menulu-saryo-ve-timelapse-2.mt-tamami-7-kg-125385821/detay/

P1090180


P1110042


P1110032


P4050013


P1090194
 

Etiketler

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

Abi selam,

Bizden böyle girişimlerin çıkmasına çok seviniyorum. Herşey yabancı üretimi. Beğenmesem de Türk filmlerine sinemada gidiyorum sırf destek olsun, para kazansınlar, daha iyilerini çeksinler diye. Ama pazarlamaya da biraz ağırlık vermek lazım sanırım. Mesela sahibinden.com'da ürünün daha iyi, dekupe edilmiş, daha net fotoğrafları olsa filan daha iyi olabilir mi acaba? Kusura bakma, naçizane fikrimi yazayım dedim sadece.

Selamlar
 

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

Öncelikle ilginiz vede tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Haklısınız tanıtım ve reklam kısmı yeterli degil internet sitesi hazırlıgındayım ayrıca facede tanıtım hemde benim ürettigim cihazlarla yapılan işleri görmek açısından düşünüyorum ışık kutusunu :smiley:kutu ve ışık kısımları hazır bikaç testlerden sonra yakında ilanlara eklerim jimiy jip ler için pan tilt yapıyorum oda bitmek üzere birde slider için veya tripotlarda da kullanılabilecek time lapse pan tilt yapma hazırlıgındayım üretiklerimin begenilmesi kullanılması sizin tavsiyeleriniz gibi desteklenmesi beni daha neler üretebilirim diye açıkçası düşümneye itiyor :smiley:
 

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

Güzel bir çalışma ve emek vermişsiniz. Zamanında o kadar para harcayıp aldığımız yurtdışından gelecek diye beklediğimiz ekipmanlar. Şimdi kendi ülkemizde yapılabiliyor olması çok güzel. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 



Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

Teşekkür ederim timelapse slideri biraz daha geliştirip dokunmatik ekran ve kullanılacak mesafeyi hafızaya alıp poz kare sayısı ve 1.20cm lik ölçede ürettiklerim baştan başa 35 saat kadar gidebiliyor.Farklı ekipmanlarda yapılabir.facede üretimlerime bakabilirsiniz face İSTFX

IMAG0204


IMAG0205


IMAG0206


IMAG0207


IMAG0209
 



Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

tebrik ederim. ilanları görmüştüm sahibinden.com da.

android ile kontrol edilebilecek birşey yapılabilirmi? yada daha basit kitler üretilse maliyet azalabilrmi? ben mesela çok ciddi amatörüm ve timelapse yaptığım yegane alet chkd yüklenmiş bir canon a550 compact makina.
 

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

Teşekkür ederim android kontrollü olabilir ilerki aşamalarda olucaktır.Bu sistem kullanılan malzeme vs. yazılım dogrultusundaki fiyatıdır,sahibinden com daki benim diger ilanlar kısmında başka bir modelimin fiyatı bu modelin yarı fiyatıdır,o sistemin amacı video çekimleri içindir aynı fiyata yine motorda yapacagım degişiklikle timelapse çok uzun sürelerde olmasada yine yapablirsiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-studyo-mini-yon-ve-hiz-kontrollu-saryo-yerli-uretim-146593038/detay/ facebook İSTFX üretimlerime bakabilirsiniz ilginize teşekkür ederim.
 





Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

başka birşey sorsam :smiley: 2 eksenli CNC tezgahı yaparmısınız hobi kullanımına uygun? dremel takacağım üzerine ve pc den kontrol etmek istiyorum. dremeli çıkartıp yerine lazer diyodu takarım yada. hız ayarının olması yeterli. birde aç kapa yapacak tabiki dremeli yada lazeri. röleyi açıp kapayacak diyelim.
 

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

açıkçası yapabilirim fakat foto ve filim ekipmanları üzerine çalışmalarımın yogunlugundan malesef şu sıralar farklı projeler için biraz zamana ihtiyacım var sahibinden com da bazen çok hesaplı bu türde cnc router kısmında rastlıyorum bilginize :smiley:
 

Ynt: Türkçe Menü Kullanımlı Kendi İmalatım Timelapse

benim acelem yok, işime yarayacak basit ama doğru düzgün birşeye sahip olacaksam. yinede bakacağım ilanlara.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,432
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst