Trekking Grupları (Marmara)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,964
merhabalar, ilerleyen günlerde kocaeli ve civarında yapılacak bir etkinlik olursa katılmak istiyorum. bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
 

Etiketler
Merhaba,
Yaban akademi olarak tüm doğa sporlarını destekleyip aynı zamanda eğitim ve Yaban TV de programlarını yapmaktayız.
Akademimizde doğa yürüyüşü, hayatta kalma, dalış, okçuluk,atıcılık,köpek eğitimi, balıkçılık,off road, oryantiring, Raftng ve trekking gibi bir çok doğa sporunun günübirlik ve sertifika eğitimlerini vermekteyiz.

İstanbul da Şehrin ortasındayız. Etilerde ki Yaban gezegenine bekleriz
yabanakademi.com
 

İstanbul 'da faaliyet gösteren Seyahat Merkemizin çatısı altında, İstanbul'da yaşayan doğa severler için Yürüyüş Grupları oluşturmak istiyoruz. Bu anlamda katkı sağlayabilecek Tur liderliği ve Rota planlama yapabilecek tüm arkadaşlarımızı bu oluşuma destek vermeye davet ediyoruz.
Aramıza katılacak yürüyüş liderleri Hem bir ek gelir elde edecek hemde hafta sonlarını bambaşka yeni gruplarla birlikte eğlenerek yeni dostluklar kurarak geçirebilecek.

Bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz. saygılarımızla,

Bülent BEK
Travel Terminal
0212 587 22 22
 

Değerli doğa sever arkadaşlar uzun süredir doğa yürüyüşü yapacak gruplar arıyorum ancak bulamadım.Bu arada Pendik-İstanbul'da oturuyorum. Meb de İdareci olarak çalışıyorum.En güzeli buradan tüm doğa seven arkadaşlarla bir grup kurmak.Bu amaçla watsapp grubu kuralım.İlk adımı atmış olalım. Havalar ısınınca yürüyüşlere başlayalım.Selamlar,saygılar...
 




Merhaba ,

Ben de katılmak isterim , İstanbul'da yaşıyorum yurtiçi - yurtdışı fark etmeksizin katılabilirim hafta sonu olursa tabi .
 

"Likya Yolu Rehberi" isimli rehber kitabımız nihayet yayınlandı. Yürüyüş Parkurları ve Haritalardan oluşan kitap 30 parkurdan oluşmaktadır. Kitap talepleri için: Likya Yolu Rehberi sitemizi ziyaret edebilir. Veya 554 244 03 12 - mail@likyayolurehberi.com iletişim kanallarından talepte bulunabilirsiniz.

KAPAK
 

Öncelikle merhabalar sitede böyle şeyler gördüğüm için çok mutluyum insanlar için güzel paylaşımlar yapıyorsunuz emeklerinize sağlık.
 

selamlar. Ben Caner.... Bursa - Gemlik doğumluyum. delmece yaylası, erikli ve karlık yayları gezileriniz olursa eşlik edebilirim.
 

Bursa - İnegöl Belediyesinin hava ve iklim şartları ne olursa olsun düzenlemiş olduğu doğa yürüyüşleri var. Halka açık ve zorluk dereceleri genellikle normal mesafeler genelde 12-15 km ancak kimi zaman 16-25 km aralığına çıkabiliyor. En büyük avantajı tamamen ücretsiz olması belediye araçları gidilecek parkurun en yakınına kadar grubu çıkarıyor rehberler eşliğindede parkur başlıyor hatta bazı zamanlarda yiyecekleri bile dağıtıyor. Şayet Bursa veya çevresinde oturuyorsanız bu etkinliklere sizlerde katılabilirsiniz.
www.dostum.org.tr den sizlerde faliyet takvimine bakabilirsiniz.
 



değerli doğaseverler biz iki arkadaş pendik te Aydos ta düzenli olarak yürüyüş yapıyoruz.Katılmak isteyen katılabilir.iletişim email:necokaraman@hotmail.com
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst