Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan queensland Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,938
Ynt: Tavsiye Edeceğiniz Kitaplar

Sevgili arkadaşlar. Karavanla Türkiye'yi gezenlerin yazdığı kitaplar var mı. Ya da Türkiye'yi gezen insanların kitapları. Bu hususta bir araştırmam var kaynak teşkil eden birkaç kitap lazım. Eğer bildiğiniz var ise Kitabın adını, Kitabın yayınevini, kitabın basım yılını ve biraz içeriğini yazar mısınız. Çok teşekkür ederim şimdiden.
 

Etiketler
Tavsiye edebileceğim onlarca güzel kitap okudum ama onlar arasından bugün tavsiye edeceğim kitap bir yolculuk kitabı olması dolayısıyla Paulo COELHO- Hippie kitabıdır. Yolculuk türü kitapları seven arkadaşların hoşlanabileceği bir kitaptır.
 

0001796150001 1
İlber Ortaylı'nın Bir Ömür Nasıl Yaşanır isimli kitabındaki gezi tavsiyeleri de dikkat çekiyor. Okunması gereken hoş bir kitap. Yazarın söyleşisi tabii daha çok kendi hayatıyla ilgili.
 

Bende nazicane bir kaç tavsiyede bulunayım

Çocuğu olanlar iş bankası yayınlarından çocuk klasikleri serisinin hepsini çocuklarına alabilir. İlk bilim kütüphanem çiftlik öyküleri vs gibi tonla çocuklara hitap eden ve bence her çocuğun okuması gereken yada anne babasının ona okuması gereken kitaplardır bunlar.

Çocuklardan ilerlersem yakamoz yayınlarında kokulu masallar diye masal kitabı serileri vardır ve bu kitaplar çok güzel öyküleri masal tadında çokcuklara aktarmaktadır. Yani siz bile keyifle merakla okursunuz.

Sıra geldi büyüklere

İş bankası yayınlarının hasan ali yücel klasikleri, modern klasikler serisi, türk klasikleri serisi ve sait faik abasıyanık serisi kitapları bence okunması gereken kitaplar arasında. Beyaz zambaklar ülkesinde isimli Atamızın önerdiği kitapta okunması gereken kitaplar arasında. Yine Atamız demişken Nutuk ve çocuklar için nutukta okunup kütüphanemizde durması gereken kitaplar arasında yer almaktadır.

Yapı kredi yayınlarından yaşar kemal serisini de öneririrm.

yakamoz yayın evinden de kokulu kitapları öneririm. Örneğin kahve kokulu hikayeler ıhlamur kokulu hikayeler gibi

can yayınlarından ise lacivert klasikleri ve şeker portakalı simyacı gibi kitapları öneririm

bunlara ek olarak bir kaç kişisel gelişim kitabı da okunduğunda bence okunacak olmazsa olmaz kitaplar tamamlanmış demektir. geri de keyfe keder kitaplardır.

Yine her kitap severe tavsiyemdir minimum 1000 parça puzzle yapın. Ciddi beyin geliştirdiği gibi ciddi kafa dağıtır. Psikologlarda önerir büyükler için boyama kitapları da boyayabilirsiniz.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,431
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst