Tapatalk Dan Giriş

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan suleymancirit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,952

Etiketler


Merhaba,

Daha önce de yazdığım gibi konunun bizimle ilgisi yok maalesef. Tapatalk nisan ayından beri güncelleme yayınlamıyor. Kendi sitelerinden de kontrol edebilirsiniz; xenForo - Download and Install | Tapatalk

Bizim forum yazılımımız nisandan bu yana 2 kere köklü, çok defa da küçük güncelleme geçirdi. Son güncellemelerle birlikte foruma cep telefonu tarayıcılarınızdan girerek tıpkı bir uygulama gibi tüm forum özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Hatta android kullanıcıları Gezenbilir Forumu telefonlarına uygulama olarak da indirebiliyor. Ama Tapatalk bu güncellemelerimize uyumlu olmadığı gibi engel de oluyor maalesef...

Tapatalk'un tek avantajı eğer bir çok forumu takip ediyorsanız tek uygulama üzerinden hepsini kontrol edebilmeniz. Ama Google'da araştırırsanız Tapatalk için söylenenleri düşününce riske girmeye gerek olmadığını sizler de göreceksiniz. Tapatalk'u telefonumdan da sildim ve takip ettiğim bir kaç fotoğrafçılık forumunu kendi sitelerinden takip ediyorum. Belki güncelleme yayınlamıyor olmalarının sebebi bunlardır...

Eğer güncelleme yayınlarlarsa ve uyum sorununu çözerlerse yeniden aktif edeceğimize söz veriyorum :smiley:



Merhaba,

Forumun tasarımını tam mobil uyumlu hale getirdik. Artık cep telefonu tarayıcınızdan giriş yaptığınızda uygulama çalıştırır gibi tüm site özelliklerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Ayrıca forumun yeni tasarımı PWA web formatına uygun tasarlandı. Android telefonunuzdan foruma girdiğinizde tarayıcınızın menüsünden uygulama olarak forumu telefonunuza yükleyebilir ve çok daha hızlı gezinebilirsiniz.

Bu iki yeni özelliğin duyurusunu bir kaç güne kadar yapacağız.

Fakat Tapatalk bu iki özelliğin çalışmasına da engel olduğu için sorun çözülene kadar Tapatalk'u iptal etmek zorunda kaldık. Tapatalk bu soruna çözüm bulursa yeniden aktif hale getiririz.

Yeni mobil forumda ve uygulamada yaşadığınız bir sorun olursa lütfen iletin.


Sağlıcakla,
Sedat
 





Play Store uygulaması değil aslında. Google'ın mobil kullanıcılar web sitelerini daha kolay, daha hızlı gezerken daha az data tüketmelerini sağlamak için geliştirdiği yeni bir sistem. PWA (Progressive Web Apps / İleri Web Uygulaması) deniliyor. Google için çok yakında tüm internet sitelerinin bu formata uyumlu olması gerekecek.

Telefonunuza indirmek için Chrome'dan foruma giriş yaptığınızda menüden "Ana Ekrana Ekle" tıklamanız yeterli.



20201111 174151
20201111 174007
 



Play Store uygulaması değil aslında. Google'ın mobil kullanıcılar web sitelerini daha kolay, daha hızlı gezerken daha az data tüketmelerini sağlamak için geliştirdiği yeni bir sistem. PWA (Progressive Web Apps / İleri Web Uygulaması) deniliyor. Google için çok yakında tüm internet sitelerinin bu formata uyumlu olması gerekecek.

Telefonunuza indirmek için Chrome'dan foruma giriş yaptığınızda menüden "Ana Ekrana Ekle" tıklamanız yeterli.



Ekli dosyayı görüntüle 633321 Ekli dosyayı görüntüle 633322

Yönlendirme için teşekkürler..
 





.
Tablet ve telefondan girince, metinin dizinine format atamamam ve smiley kullanamamam, acaba sadece bana mı özgün ? ( Tapatalk’ım yok)
Yukarıdaki ikonların hiçbiri aktif değil !

Galiba forum beni sevmiyor ?.. :confused:

:p
 
Son düzenleme:





Şimdi farkettim.
Nedense önce aşağıdaki dairenin yukarısındaki üst üste üç noktayı, sonra da altındaki köşeli parantezi tıklamak gerekiyormuş.. 🥴

94F44E47 DB94 4AE5 828B F8E16321D3E6


Bana küçükken hep oynama bozarsın derlerdi.
Demek boşuna değilmiş.. :yum:
 
Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,440
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst