Samurai Klima Takılır Mı?

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Emmre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,570

Emmre

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
90 model bir samuraim var ve klima taktırmak istiyorum. Öncelikle bu mümkün mü? Mümkünse komple ne gibi parçalar gerekli? Daha önce bu işle uğraşıp memnun kalan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
 

Etiketler
2001 senesinde KIA Sephia aracıma Toyota Corolla kliması takıp uydurmuştum. Hatta bir de kuluçka termostatı takıp dijital kontrollü yapmıştım. Klima yı komple çıkmacı dan aldım. Bostancı Sanayinde Yavuz Usta ya yaptırmıştım. 2 sene kullandım, sonra aracımı sattım. Çoook memnundum.

Özet olarak yapılır. Komple set ve uyumlu bir klima bulmanız lazım. Birde iyi bir usta. Ben biraz da anlarım, 1-2 yerde Ustayı yönlendirdim. O da dinledi sağolsun.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

92 samurai sahibiyim. Aracım klimalı. Klimalı olarak üretilmiş. Emin’im çıkması falan vardır. Bi bakım ile takılabilir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

geç oldu ama istanbul ataürk oto sanayide
0212,276,9932
oto orjinal klima takıyorlar fiyat 6,000 ila 7,000 araç 3-5 gün kalabilirmiş
bende samurai almak istiyorum ve kliması yok burayı bulmuştum,klima artık şart gibi ben çünki istanbulda günlükte kullanacağım,
 

orjinal klimalıları olduğuna göre o klimanın çıkmasını bulup takmak en doğru yol. yoksa da jimnnylerin çıkma kliması uyabilir. 6-7 bin verip taktırana kadar o arabayı satıp, üste 6-7000 koyup klimalı hidrolik direksiyonlu tek kapı vitara almak daha mantıklı gibi.
 




Klima mı? Bu araçların ülkemizde doğru dğzgün kapı fitilleri bile yok. Her yerden üfür üfür esiyor hava alıyor toz alıyor. Yapmayın dostlar. Siz klimadan önce fitilleri bukun sonra klima taktırın.

Konuyu hortlattım ama ne bilim belkş bi başkasına yardımcı olmuş oluruz.

SM-A305F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,433
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst