Renault Mascott Karavan Yapımı Hakkında Yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tatil.duskunu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,787

Tatil.duskunu

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Herkese merhabalar,
Elimde 2003 model Renault Mascott marka 17metreküp panelvan aracım mevcut. 2 senedir karavan yapacağım diye arabayı yatırıyorum. Çok hevesim var ama hiçbir bilgim yok. Sadece kullanıcı olarak çok hevesliyim anlayacağınız. İşlerimin yoğunluğundan ve fiziki olarak kendim imalata katılmam mümkün değil. İstanbulda "nazımı çekecek" ve işinin ehli biryer ve tahmini bir maliyet önerebilirmisiniz. Araç 4 kişilik olacak. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
 

Etiketler
kendiniz yapin, ne kadar surerse sursun kaca mal olursa olsun kendiniz yapin. ya da icine yer yatagi, katlanir mutfak masasi, damacana su, oto buzlugu, sarjli isildak vb. ihtiyac duyacaginiz malzemeleri doldurun oylr gezin. karavan yaptiracagim derken hem paranizla rezil olursunuz hem hevesiniz kacar.
 

kendiniz yapin, ne kadar surerse sursun kaca mal olursa olsun kendiniz yapin. ya da icine yer yatagi, katlanir mutfak masasi, damacana su, oto buzlugu, sarjli isildak vb. ihtiyac duyacaginiz malzemeleri doldurun oylr gezin. karavan yaptiracagim derken hem paranizla rezil olursunuz hem hevesiniz kacar.
Aslında doğru söylüyorsunuz fakat kendim yapamamamin sebebi belimden rahatsizim. Birazda konforlu olsun istiyorumki ilkbahardan sonra karadeniz turu hedefim var :smiley:. Ilginiz için teşekkür ederim.
 

geçmiş olsun inşallah geçici bir rahatsızlıktır. madem kendiniz yapamayacaksınız Allah iyilerle karşılaştırsın diyelim o zaman. tanıdık bir marangozdan, mobilyacıdan ve demirciden uzak durun. mutlaka karavan deneyimi ve bilgisi olan birisi ile çalışın. naz çekecek iyi bir ustanın henüz dünyaya gelmediğine inanıyorum :smiley: artık ne çıkarsa bahtınıza. karavancı dostlar sizi yönlendirecektir. selamlar...
 




.
İstanbul’daysanız Atilla (@atiladi) ile iletişime geçmeyi deneyin derim. Forumdan yaptığı yığınla araca ulaşabilirsiniz.
Fakat haklı olarak artık yazmadığından buradan ulaşımınız belki zor olabilir ?
Onun konuyla ilgisinin devam ettiği üzerine de bilgim yok.
.
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,441
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst