Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,136
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 335,233
Teşekkürler,
Bu haftaki çalışma programımız seminerler ve toplantıları kapsayacak. Öğrenciler henüz yok. O yüzden ders de yok daha. Yine de bizim seminerlerimizin bazısı da ders sayılabilir. Teşekkürler. Selamlar...
 











Karavandayım. Gölbaşı Ulaşan Otel. Bb4d66dd4118c35f39d283c19acb6d3b

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Arkadaşlar,
Bizim söylem ve mesajlarımız içinde sevgisi olan insanlar içindir... Yolu bu sevgiden geçenlerle elbet bir gün buluşuruz efendim.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Bugün de çok şükür Karagedik'e gidip döndüm. Şimdi Ulaşan'daki karavanımdayım. Göl manzarası izlerken Nescafe Gold'umu höpürdetiyorum efendim.

VIA_F2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 




Bugün Türkiye Kamp Karavan Derneği'nden sevgili arkadaşım Ahmet EFE ziyaretime geldi. Birlikte çay içtik ve Kampçılıktan, Dünyanın halinden, Siyasetten, ekonomiden, kitaplardan ve hayatın içinden pek çok konudan sohbet ettik. Güzel bir gün geçirdik. Kendisine nazik ziyareti için çok teşekkür ederim efendim.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,383
Mesajlar
1,517,431
Kayıtlı Üye Sayımız
172,041
Kaydolan Son Üyemiz
İsmail.s

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst